- 5 Eylül 2018
- 85
- 30
- 3
- Konu Sahibi hilali_yigidim
-
evet haklisiniz ekmegi kestim siyah ekmegi bile sekeride biraktim tek su abur cubur kaldi vucuda hic seker girmedigi icin canim o kadar cikolata yemek istiyor ki inanamazsin hele hele ay basim geldiginde deli oluyorumEkmeği şekeri kesin abur cubur yemeyin bunlar emziren bir anneye lazım olmayan şeyler bu şekilde verirsiniz.
evet cok sükür Malsallah saglikli geldi yavrumBebeğin sağlıkla gelmiş!Kilo dediğin nedir ya?3-4 aya erir gider.
Toparlarsın hiç üzülme.Zaten bayası gitmiş.Biraz zaman tanı kendine.Öyle hemen fit olcam diye yıpratma kendini.Allah yavruna uzun güzel sağlıklı bir ömür versin inşallah.evet cok sükür Malsallah saglikli geldi yavrum
evet kilo hic bir sey onemli olan saglik ama kocamada güzel görünmem gerek gözü disarida olmasin sonucta hamilelikte vücudumuz degisiyor sarkmalar oluyor
cok tesekkür ederimToparlarsın hiç üzülme.Zaten bayası gitmiş.Biraz zaman tanı kendine.Öyle hemen fit olcam diye yıpratma kendini.Allah yavruna uzun güzel sağlıklı bir ömür versin inşallah.
hahaha keskeGözlerime inanamadım fil mi yedin mübarek
evet maalesefffve yedigim butun yemekleri kendime almisim cocugum hic kilo almamis hahahahaAnammmm 35 mi
insallahhhhBebeğin sağlıkla gelmiş!Kilo dediğin nedir ya?3-4 aya erir gider.
Ben bile çikolatayı neredeyse hayatımdan çıkardıysam herkes çıkarır hurma kuyu kayısı ya da muz yiyin ya da yuzde 70 bitter çikolata 1 2 kare hurma ve kayısı da günde 1 adet olabilir.evet haklisiniz ekmegi kestim siyah ekmegi bile sekeride biraktim tek su abur cubur kaldi vucuda hic seker girmedigi icin canim o kadar cikolata yemek istiyor ki inanamazsin hele hele ay basim geldiginde deli oluyorum
O doktor hafiftenDoktorunuz hiç uyarmadı mı kilo hakkında? Merakımdan soruyorum. Benim arkadaşıma hamileliğinde doktoru 2 kilo fazlası olsa kızıyordu çünkü, "Manken gibi olacak benim hamilelerim" diyormuş:)
Canım manken gibi olacak derken o da hamilelerini podyuma çıkarmayacaktı herhalde... Bence bir yanlışlık yok bunda, hamile olarak değerlendirip fazlasına kızıyordu zaten.. Çok da kendi haline bırakmamak lazım, gitti mi gidiyor kilolar çünkü...O doktor hafiften
O kim ayol
tavsiye verebilir,uyarabilir ama kızmak ne
Hem belki hamilelerin manken olmak gibi bir takıntıları yok
Alla alla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?