hamilelikte 35 kilo aldim

hilali_yigidim

yigidin annesi
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
85
30
3
Merhaba haziran anneleri
Aslinda dogumu temmuzda bekliyorduk ama bizim kücük pasamiz bir ay daha bekleyemedi ve ikizler burcu oldu . neyse konuya geceyim ben. Hamile oldugumda 82 kiloydum doguma 112 ile gittim evet duymasi kolay ama yasamasi epeeyy güc oldu benim icin hatta erken gelmesi bile cok iyi oldu kendimi tasiyamiyordum . suan 95 kiloyum yavas yavas iniyorum bebegim 2 2,5 aylik oldu COK SUKUR. ve benim bu kilolarla basim dertte diyet yapamiyorum yemegimden kesemiyorum herseyi yiyemiyorum cünkü EMZIRIYORUM. tabi bebegim herseyden daha önemli ama anne adaylari ve benim gibi böyle kilo alanlar bilir kendimi begenmiyorum artik aynalardaki ben degilim. spor yapiyorum zaman buldukca yani sizin anlayacaginiz benim yaptigim hatya sakin düsmeyin sakin ama sakin hamileliginizde cok yemeyin ve hep sebze meyve tüketin bilincli oldum artik

Ekmeği şekeri kesin abur cubur yemeyin bunlar emziren bir anneye lazım olmayan şeyler bu şekilde verirsiniz.

Ekmeği şekeri kesin abur cubur yemeyin bunlar emziren bir anneye lazım olmayan şeyler bu şekilde verirsiniz.
evet haklisiniz ekmegi kestim siyah ekmegi bile sekeride biraktim tek su abur cubur kaldi vucuda hic seker girmedigi icin canim o kadar cikolata yemek istiyor ki inanamazsin hele hele ay basim geldiginde deli oluyorum

Bebeğin sağlıkla gelmiş!Kilo dediğin nedir ya?3-4 aya erir gider.
evet cok sükür Malsallah saglikli geldi yavrum
evet kilo hic bir sey onemli olan saglik ama kocamada güzel görünmem gerek gözü disarida olmasin sonucta hamilelikte vücudumuz degisiyor sarkmalar oluyor

evet cok sükür Malsallah saglikli geldi yavrum
evet kilo hic bir sey onemli olan saglik ama kocamada güzel görünmem gerek gözü disarida olmasin sonucta hamilelikte vücudumuz degisiyor sarkmalar oluyor
Toparlarsın hiç üzülme.Zaten bayası gitmiş.Biraz zaman tanı kendine.Öyle hemen fit olcam diye yıpratma kendini.Allah yavruna uzun güzel sağlıklı bir ömür versin inşallah.

evet haklisiniz ekmegi kestim siyah ekmegi bile sekeride biraktim tek su abur cubur kaldi vucuda hic seker girmedigi icin canim o kadar cikolata yemek istiyor ki inanamazsin hele hele ay basim geldiginde deli oluyorum
Ben bile çikolatayı neredeyse hayatımdan çıkardıysam herkes çıkarır hurma kuyu kayısı ya da muz yiyin ya da yuzde 70 bitter çikolata 1 2 kare hurma ve kayısı da günde 1 adet olabilir.

Benim ablam da hamileliğinde 30 kilo aldı. Verdi geri ama, kilo sağlık açısından sorun oluşturmadığı müddetçe önemli değil. Şimdi de ben hamileyim. Merak ediyorum halim ne olur acaba?

Bende ilk gebeligimde 26 kg alarak 68-94 ciktim sonra diyetle 60 kg kadar indim. Sonra yine ipin ucunu kacirdim suan 68 kg ikinciye hamileyim. İlk cocugum 6 yasinda ama vermem zamanimi aldi. Suan diyetisyene gidiyorum en fazla 12 kg dedi drum.

Doktorunuz hiç uyarmadı mı kilo hakkında? Merakımdan soruyorum. Benim arkadaşıma hamileliğinde doktoru 2 kilo fazlası olsa kızıyordu çünkü, "Manken gibi olacak benim hamilelerim" diyormuş:)

Doktorunuz hiç uyarmadı mı kilo hakkında? Merakımdan soruyorum. Benim arkadaşıma hamileliğinde doktoru 2 kilo fazlası olsa kızıyordu çünkü, "Manken gibi olacak benim hamilelerim" diyormuş:)
O doktor hafiften
O kim ayol
tavsiye verebilir,uyarabilir ama kızmak ne
Hem belki hamilelerin manken olmak gibi bir takıntıları yok
Alla alla :)

O doktor hafiften
O kim ayol
tavsiye verebilir,uyarabilir ama kızmak ne
Hem belki hamilelerin manken olmak gibi bir takıntıları yok
Alla alla :)
Canım manken gibi olacak derken o da hamilelerini podyuma çıkarmayacaktı herhalde... Bence bir yanlışlık yok bunda, hamile olarak değerlendirip fazlasına kızıyordu zaten.. Çok da kendi haline bırakmamak lazım, gitti mi gidiyor kilolar çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…