- 13 Ocak 2020
- 329
- 175
- 53
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de devam ediyo hala ara ara hep geliyo. Doktor kanama alanımın olduğunu söylemişti zaten kahverengi lekelenmen olabilir sorun yok yeter ki rengi kırmızıya dönmesin demişti. Bişey olacağını sanmıyorum ama tabi ben doktor kontrolü altında olduğum için rahat konuşabiliyorum. İnşallah bir sorun olmaz7 haftalık hamileyim ama sık olmamakla beraber sabahları kalktığımda açık kahverengi akıntım oluyor doktor progestan basladı kan gibi değil biraz detay baktıgımda sarı ile karısık bir kahverengi başına gelen varmı? Bişey olmasından endişeleniyorum
Bende 4 gün önce gittim kese etrafında kanama gözükmüyor dedi kırmızıya dönmedikce sorun yok dedi,sizin hep geliyormu gün içindeBenim de devam ediyo hala ara ara hep geliyo. Doktor kanama alanımın olduğunu söylemişti zaten kahverengi lekelenmen olabilir sorun yok yeter ki rengi kırmızıya dönmesin demişti. Bişey olacağını sanmıyorum ama tabi ben doktor kontrolü altında olduğum için rahat konuşabiliyorum. İnşallah bir sorun olmaz![]()
Evet geliyo hatta ilk 6 haftalıkken kırmızı renkli kanamayla başladı hemen gittim doktora kanama alanları var ama keseye yakın değil dedi iğne verdi 3 günde bir vuruldum sonra kahverengiye döndü ama doktor sorun yok dedi gün içinde de sık sık geliyo.Bende 4 gün önce gittim kese etrafında kanama gözükmüyor dedi kırmızıya dönmedikce sorun yok dedi,sizin hep geliyormu gün içinde
Benim bi sabah kalkınca oluyor peçetede gün içinde olmuyor öyle ama insan yine tedirgin oluyor sağlıkla kucagımıza alalım inşallahEvet geliyo hatta ilk 6 haftalıkken kırmızı renkli kanamayla başladı hemen gittim doktora kanama alanları var ama keseye yakın değil dedi iğne verdi 3 günde bir vuruldum sonra kahverengiye döndü ama doktor sorun yok dedi gün içinde de sık sık geliyo.
Benim de çok canımı sıkıyo bu durum adet öncesi de hep kahverengi lekelenmem olurdu zaten kendi kendime derdim hep ben hamile olursam da kesin kurtulamam bu lekelenmelerden diye valla başıma geldi. Bazılarının doğurana kadar devam ediyomuş lekelenmesi inşallah bizimki devam etmezBenim bi sabah kalkınca oluyor peçetede gün içinde olmuyor öyle ama insan yine tedirgin oluyor sağlıkla kucagımıza alalım inşallah
Aynı benimde adette vardı kahverengi lekelerim dediğin gibi,bazısıda bebek büyüdükce damarlara zarar veriyor onu atıyor diyorlar inşallah canım canımızı sıkmayalım olumlu düşünelim inşallah herşey güzel olurBenim de çok canımı sıkıyo bu durum adet öncesi de hep kahverengi lekelenmem olurdu zaten kendi kendime derdim hep ben hamile olursam da kesin kurtulamam bu lekelenmelerden diye valla başıma geldi. Bazılarının doğurana kadar devam ediyomuş lekelenmesi inşallah bizimki devam etmez![]()
Selamünaleyküm çok geçmiş olsun Râbbim Şâfi adıyla acil şifalar versin inşallâh korkmayın Allahın izniyle bisry olmaz bende bişey sorabilirmiyim bugün bende kan verdim beta hcg 14.35 çıktı dr bisey demedi ne var diyebilirim nede yok diyebilirim dedi aklımdan çıkmıyor iki üç gün sonra gel tekrar kan ver dedi7 haftalık hamileyim ama sık olmamakla beraber sabahları kalktığımda açık kahverengi akıntım oluyor doktor progestan basladı kan gibi değil biraz detay baktıgımda sarı ile karısık bir kahverengi başına gelen varmı? Bişey olmasından endişeleniyorum
Siz yeni hcg kan verdiğinizde kaç çıkmıştı7 haftalık hamileyim ama sık olmamakla beraber sabahları kalktığımda açık kahverengi akıntım oluyor doktor progestan basladı kan gibi değil biraz detay baktıgımda sarı ile karısık bir kahverengi başına gelen varmı? Bişey olmasından endişeleniyorum
Aleykümselam amin el muin,öncelikle adetinize ne kadar var yada be kadar geçti?Selamünaleyküm çok geçmiş olsun Râbbim Şâfi adıyla acil şifalar versin inşallâh korkmayın Allahın izniyle bisry olmaz bende bişey sorabilirmiyim bugün bende kan verdim beta hcg 14.35 çıktı dr bisey demedi ne var diyebilirim nede yok diyebilirim dedi aklımdan çıkmıyor iki üç gün sonra gel tekrar kan ver dedi
Adetim 2 gündür geçikme var canımAleykümselam amin el muin,öncelikle adetinize ne kadar var yada be kadar geçti?
Ben adetime 1 gün var ken baktım pozitif çıltı diğer gün baktım 400 çıktı beta
Anladım kişiye göre değişiyor belki geç döllenme olmuştur sizin,bi kaç güne tekrar kan verirseniz daha net sonuc elde edersiniz ,benim tanıdığımın 8 gün adeti geçtiğine rağmen testte göremedi çünkü geç döllenme olmuş belki sizinde öyledirAdetim 2 gündür geçikme var canım
İnşallâh canım Amin Ecmâin inşallâh ben zaeten geç adet olurum yani adetim surekli düzensiz 32 günde bir görüyorumAnladım kişiye göre değişiyor belki geç döllenme olmuştur sizin,bi kaç güne tekrar kan verirseniz daha net sonuc elde edersiniz ,benim tanıdığımın 8 gün adeti geçtiğine rağmen testte göremedi çünkü geç döllenme olmuş belki sizinde öyledir
İnşallah hayırlısıyla mujdeni alırsın canım,düzenli artmışsa vardır inşallahİnşallâh canım Amin Ecmâin inşallâh ben zaeten geç adet olurum yani adetim surekli düzensiz 32 günde bir görüyorum
Rica etsem banada duâ edermisiniz lütfen Râbbim kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin İnşallâh Allâha emanet olun...İnşallah hayırlısıyla mujdeni alırsın canım,düzenli artmışsa vardır inşallah
Ederim tabi biz bununla imtihan olduk isteyen herkese rabbim nasip etsin,ümmeti muhammede hayırlı evlat nasip etsin inşallah..Rica etsem banada duâ edermisiniz lütfen Râbbim kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin İnşallâh Allâha emanet olun...