Hamilelikte açık pembe kanama ve kasinti

Sedakurt26

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
3
0
6
34
Merhabalar , 25 Mart'ta beta HCG 82 çıktı kaset testte de çift çizgi ancak açık pembe lekelenme oluyor ara ara ve kasintim oluyor acil doktora gittiğimde progesteron verdi şuan düzenli kullanıyorum ama kaşıntı için evde kendim ne yapabilirim ? Kesenin gorunebilmesi için HCG değerinin 4000 olması gerektiğini söylediler hesaplandığımda 6 nisan a denk geliyor sizce ben ne yapayim ? Bu lekelenme acaba mantar var o yüzden mi oluyor kafamda deli sorular 🤔 şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan ya da böyle birşey başına gelip bana tecrübesini aktaranlara 🤗🥰

Merhabalar , 25 Mart'ta beta HCG 82 çıktı kaset testte de çift çizgi ancak açık pembe lekelenme oluyor ara ara ve kasintim oluyor acil doktora gittiğimde progesteron verdi şuan düzenli kullanıyorum ama kaşıntı için evde kendim ne yapabilirim ? Kesenin gorunebilmesi için HCG değerinin 4000 olması gerektiğini söylediler hesaplandığımda 6 nisan a denk geliyor sizce ben ne yapayim ? Bu lekelenme acaba mantar var o yüzden mi oluyor kafamda deli sorular 🤔 şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan ya da böyle birşey başına gelip bana tecrübesini aktaranlara 🤗🥰
Canim korkutmak istemem ama benim HCG DE AZ çıkmıştı sonra azar azar kanama oldu penbemsi sonri progestan kullandım ama gene düşükle sonuçlandı 😓

Canim korkutmak istemem ama benim HCG DE AZ çıkmıştı sonra azar azar kanama oldu penbemsi sonri progestan kullandım ama gene düşükle sonuçlandı 😓
HCG ye salı günü yani 23 ünde baktirmistim öncesinde o zaman 24 çıkmıştı perşembe doktora gittiğimde artış değerinde bı problem yok dedi ama kanama olması ve kasinti olmasına bir çözüm bulamıyorum doktora da ultrasonla gozukebilicek seviyeye gelsin öyle gideyim diyorum . Hakkımızda hayırlısı artık bu 2. Yavrum olacak nasipse . Size de çok geçmiş olsun hayırlı zaman da hayırlı evladınız olsun insallah

Merhaba.bendede ilk haftalarda oluyordu pembe akıntı. Sonra kahveye dönüp 8 haftaya kadar hiç geçmedi.8 haftadan sonra herşey yoluna girdi şükür

Merhaba.bendede ilk haftalarda oluyordu pembe akıntı. Sonra kahveye dönüp 8 haftaya kadar hiç geçmedi.8 haftadan sonra herşey yoluna girdi şükür
Bende yakınlarıma sordum durdum şansıma hiç kimse böyle bişey yaşamamış 😅inşallah geçecek diye umut ediyorum . Sizin adınıza da sevindim 🤗

İlacınızı düzenli alın fakat beta takibinizi iki günde bir tekrarlayın kese görülen kadar artışı takip edin .hayırlısı olur insallah

Bende yakınlarıma sordum durdum şansıma hiç kimse böyle bişey yaşamamış 😅inşallah geçecek diye umut ediyorum . Sizin adınıza da sevindim 🤗
Evet benimde yakınlarımda olmadığı için bende burada pembe veya kahverengi akıntıyla ilgili bir kaç defa konu açmıştım. O haftalar küçük olduğu için çok korkuyor insan. Her anım stresle geçti.kendime zehir ettim 10 haftama kadar. Ama gördüm ki bu bende devam ediyor ve hiç bir şeyde olmuyor çok şükür.bende bir kaç haftadır akışına bıraktım. Sizde doktorunuza görünün normal diyorsa kafanıza takmayın.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah🤲🏻🥰

Back
X