hamilelikte adet ağrısı ile ilgili bir sorum olacak

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
merhaba
hamilelikte adet ağrısı belirtiden sayılıyormuş ya benim adetime 1 hafta var ama birkaç gündür ağrıyan belim şimdi adet ağrısına çevirdi. çok merak ediyorum bu ağrılar ne zaman başlıyor?

merhaba
hamilelikte adet ağrısı belirtiden sayılıyormuş ya benim adetime 1 hafta var ama birkaç gündür ağrıyan belim şimdi adet ağrısına çevirdi. çok merak ediyorum bu ağrılar ne zaman başlıyor?

hiç bi bilgim yok cnm ama aynen bnmde öle oldu yumurtladım sonra 3 gün boyunca belim ağrıdı şmdi artık kasık ağrım var sonuç ne olur bilmiorum

benimde belim halen ağrıyor ama adet ağrımda var

ayyyyyyyyyyy inanmıyorum nolur nolur bana belirtilerini yaz birde adetine kaç gün kala öğrendiğini

3 gün kala testte çıktı cnm.Sık idrara çıkıorum ben 20 dkda 1.sevmediğim şey olan yoğurdu çok yedim bu ay kase kase.İştahım çok açıktı göğüslerimde aşırı belirti yok henüz ağrıo ama çokda hassas değil.Kasığımda bgn brz ağrı var.Mide bulantısı baş dönmesi falan hiç yok.Bide kirpiklerim çok güreldi ve çift çift alttakiler.Göğüs uçlarım çok çıktı sadece uzadılar bu kdr belirti denilebilirse

3 gün kala testte çıktı cnm.Sık idrara çıkıorum ben 20 dkda 1.sevmediğim şey olan yoğurdu çok yedim bu ay kase kase.İştahım çok açıktı göğüslerimde aşırı belirti yok henüz ağrıo ama çokda hassas değil.Kasığımda bgn brz ağrı var.Mide bulantısı baş dönmesi falan hiç yok.Bide kirpiklerim çok güreldi ve çift çift alttakiler.Göğüs uçlarım çok çıktı sadece uzadılar bu kdr belirti denilebilirse

benimde yumurtlama döneminden sonra bir bel ağrısı ile başladı şimdi adet ağrısı gibi bakalım nolcak adetime 4 gün var

Back
X