Hamilelikte adet sancısı gibi karın ağrısı

gecmis olsun ,ben de 18+5 günlük hamileyim. 5 ya da 6 gündür adet agrisi cekiyorum. özellikle ağrı sağ kasığımda tek taraflı oluyo ve bıçak gibi saplaniyor. bebeğimi daha hissetmiyorum ve kizim olacak insallah. sizce normal mi?

Alttan muayene yüzünden sezeryan fikrine daha hızlı ısınıyor kadınlar cidden de, bana da nefret gelmişti. Canım önce nst iste

gecmis olsun ,ben de 18+5 günlük hamileyim. 5 ya da 6 gündür adet agrisi cekiyorum. özellikle ağrı sağ kasığımda tek taraflı oluyo ve bıçak gibi saplaniyor. bebeğimi daha hissetmiyorum ve kizim olacak insallah. sizce normal mi?
Hissetmeye başlarsın bence bu hafta. Rahim genişlediği için kasılmaları normal kabul ediyorlar ama bir doktora görün derim

Tuttum düzenli değil mesela şimdi yok ama bir saat önce vardı hemde 1 buçuk saat geçmedi. Herhalde bu doğum sancısı değil . O kadar şiddetli de değil
Doğum sancısı değil bence de.

Benim sancılar şöyle başladı. Önce bi allah allah ne oluyor falan dedim sonra şiddet artmaya başlayınca zaman tutayım dedim.
00:00
00:10
00:20 şeklindeydi.

Şaka yapmıyorum yani araları bu kadar düzenliydi. Sonra aralar kısaldı.

02:10
02:17
02:24

Zaten 5 dkda 1 olunca hastaneye gittim. Sana da şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim. Güzelce dinlen. Endişelendiğin vakit hastaneye gitmekten de çekinme.

Doğum sancısı değil bence de.

Benim sancılar şöyle başladı. Önce bi allah allah ne oluyor falan dedim sonra şiddet artmaya başlayınca zaman tutayım dedim.
00:00
00:10
00:20 şeklindeydi.

Şaka yapmıyorum yani araları bu kadar düzenliydi. Sonra aralar kısaldı.

02:10
02:17
02:24

Zaten 5 dkda 1 olunca hastaneye gittim. Sana da şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim. Güzelce dinlen. Endişelendiğin vakit hastaneye gitmekten de çekinme.
sağol canım bilgin için evet doğum sancısı değil çünkü gitti bitti yine . Ama bu sefer de belim ağırıyor allah yardım etsin inşallah . Sanırım doğuma yaklaştı diye oluyor bunlar

Merhaba bayanlar 35+1 günlük hamileyim . 33+3 de sancı bulantı kusma sebebiyle acilde 2 gün kaldım 1 cm acılmam varmış doktor akciger geliştirici iğne yaptı erken doğum riskim varmış dinlen dedi çok şükür bu ara iyiydim ama 2 gündür de adet sancısına benzer karnım da ağrılar var meleğim sanki kasiklarimda hareket ediyor sizce bu normal mi Benim gibi olan var mı
idrar yu enfeksiyonu gibi geldi bans

Back
X