Hamilelikte ağda yaptıranlar !!

ZorAnne1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
13
4
1
34
Kızlar 13 haftalık hamileyim genital bolgeme ağda yaptırdım. Doktorum yaptirabilirsin dedi. Ama ben yine de korkuyorum bişey olmuş mudur diye. Bu haftalar da ağda yaptiran var mıydı? Bi sıkıntı olmaz dimiiiii? 😳

Kızlar 13 haftalık hamileyim genital bolgeme ağda yaptırdım. Doktorum yaptirabilirsin dedi. Ama ben yine de korkuyorum bişey olmuş mudur diye. Bu haftalar da ağda yaptiran var mıydı? Bi sıkıntı olmaz dimiiiii? 😳
Doktorun yaptırabilirsin demiş sormuşsun doktorun dediği değilde burdaki insanların mı dediği önemli anlayamadım yani

Ben bekarken lazere gittim. Lazerle sonlanmisti.. Ama bu tup bebek tedavilerinden ve hormon ilaclarindan sonra seyrek sekilde tekrarladi,sadece genitalde,bikini bolgesinde hic yok henuz. 9.haftamdayim ve geçen sefer gittim kuafore bunun icin, dr'um sadece enfeksiyon riski icin onermemisti. Ama bnm kuaforum asiri titiz oldugu icin yaptirdim. Yalnız ağda sonrasi yagi asla kullanmayın.
Bir sorun olmaz yanii.

Ben bekarken lazere gittim. Lazerle sonlanmisti.. Ama bu tup bebek tedavilerinden ve hormon ilaclarindan sonra seyrek sekilde tekrarladi,sadece genitalde,bikini bolgesinde hic yok henuz. 9.haftamdayim ve geçen sefer gittim kuafore bunun icin, dr'um sadece enfeksiyon riski icin onermemisti. Ama bnm kuaforum asiri titiz oldugu icin yaptirdim. Yalnız ağda sonrasi yagi asla kullanmayın.
Bir sorun olmaz yanii.
Teşekkürler🙏

Birçok kişi zorlandığı için agda yaptırıyor bence de bisi olmaz rahat ol

Ne gibi bir sıkıntı olabilir ki?

Burdaki insanlarin bilgisi var evet ama sizce bı doktor kadarmı demekki doktorunuza güvenmiyorsunuz...
Her zaman tanımadığınız insanlar üzerinde böyle kesin yargılara mı varırsınız? Yoksa tamamen canınız mı sıkılıyor? Kime güvenip kime güvenmediğim, yada bu soruyu neden sorup sormadigim, sizin ilgi alanınıza girmiyorsa kendinizde cevaplama hakkı görmeyiniz. Buradaki her kadın bir doğum uzmanı ile hamileliğini yürütür. Ama hepimiz bir cok konuda tecrübelerimizden de yararlanmak isteriz. Sitenin kuruluş amacı doktoruna güvenmeyen kadınlar kulübü değil. Cahil ile sohbet olmaz cümlesini bir kere daha doğruladım sayenizde.
Saygılar :)

Burdaki insanlarin bilgisi var evet ama sizce bı doktor kadarmı demekki doktorunuza güvenmiyorsunuz...
Bazen dr dan tatmin edici cevaplar alamayiz. mesela dr sakincasi yok der, ama soruya aciklama getirmez. Burda mesela agda konusunda olumlu yorumlarda var olumsuz yorumlarda var. Teyit etme geregi duyuyor bazen insan.
Yani biraz daha emin olmak için hepimiz bazi konulari sorgulamazmiyiz zaten

Bazen dr dan tatmin edici cevaplar alamayiz. mesela dr sakincasi yok der, ama soruya aciklama getirmez. Burda mesela agda konusunda olumlu yorumlarda var olumsuz yorumlarda var. Teyit etme geregi duyuyor bazen insan.
Kesinlikle tam olarak böyle bisey 👏

Hayır bakın bende hamileyim hatta 6 ay tedavi gördüm burdaki insanlara çok şey danıştım ama doktorumun evet yapabilirsin yada hayır yapma dediği şeyi başkasına soramam sonuçta herkesin hamileliği başka herkesin risk durumu farklı bu yüzden söylüyorum doktordan daha mı iyi bilelim diye bende fikrimi söyledim ama insanlar kendi düşünceleri haricinde fikir almaya müsait değiller kötu bir anlamda söylemedim aslında

Ben de keşke zamanında doktoruma güvenmeseydim de 1.5 senem çöp olmasaydı.
Başka bir arkadaşada söyledim bende tedavi ile hamile kaldım burda çok kişiye danıştım ama arkadaşın muhabbeti çok farklı çünkü bu konu senin hamileliğine göre cevap verilecek bir konu herkesin hamileliği farkli riski farklı bu yüzden söylüyorum doktordan dahaki iyi bilelim diye doktor risk taşısaydi yapmamasi gerektiğini söylerdi diye düşünüyorum bende herkes gibi kendi düşüncemi söyledim sadece

Back
X