Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar ben 6 haftalık hamileyim ama son 3 gundur ağız yaraları yüzünden hiç birşey yıyemiyorum. damağım ve dilim çok acıyor. hamilelikte ağız yaraları olur mu yoksa mikrop falan mı kaptım bişeylerden.
geçmiş olsun canım enfeksiyondur büyük ihtimal zerdeçal sür yutma ama sonra ağzını yıka biraz canını yakar ama iyi gelir
denedim ama geçmiyo yaa ne biçimde açıyo var ya. işin pis tarafı ben iştahsız biriyken hamılelık acayıp iştahımı açtı. bazen yiyemiyorum dıye ağlayasım geliyo açlıktan. günah lan bana![]()
Geçmiş olsun... Doktorunuzla durumu paylaşın bence... Büyük ihtimalle vitamin eksikliğindendir. Aman bebeği etkileyecek birşey olmasın da. Danışın bir doktorunuza.
Ne kadar zaman gecmiş üstünde kızım yasını dolduracak nerdeyse, belkı aynı sorunu yasayıp çözüm arayan biri okur bunu, dişçiyede kadın doğumada gittim hamilesin bişey yapamayız dıyıp yolladılar. 2 ay cektım o yaraları en sonunda tantum verde sprey aldım eczaneden 6,7 liraya sıktıgım anda bütün acısı geçti 3 günede yaralarım tamamen iyileşti.. bı zararınıda okumadım recetede yutmamayada ne olur ne olmaz dıkkat ettim. İlacı bulan dualarımla cennetlik olmuştur. O yaralar yüzünden aç kalıp açlıktan ağlıyodum
Cok tesekkurler bugun aliyorum :)Bende çok ağız yarası çıkardı sebebi diş macununuz olabilir. Hamileliktede çıktı bazen ama benim şuanki diş macunumdan çok memnunum. Dayımın yurdışında diş doktoru önermiş. Paradontax gri olanı. Biraz tuzlu tadı var ama o gün bu gündür ağzımda yara çıkmıyor. İlaçtan önce bunu deneyin isterseniz belki işe yarar. Ben çok çektim konuşamayacak hale geldim ondan benlki bir yardımım dokunur.
Rica ederim inşallah bir işe yarar kurtulursunuz. O acıyı iyi bilirim. Ama çok fazla ise en azından geçene kadar bir doktora gidin yada tuzlu su ile ağzınızı boğazını çalkalayın.Cok tesekkurler bugun aliyorum :)