Dünden beri kasik agrim var gece acile gttim bisey olmadgni.sylediler bgun doktoruma gttim dun cok yürüdüm onn yüzünden oldgnu syledi
Ama ogleden beri kivraniyorum kasigimin hizasindan.sol tarafmda dizime dizimden parmak uclarima kadar agrim var benim sol ayagmda ödem var onn yüzünden mi agriyor yksa kasik mi bilemedim ama sizliyo dayanmyrm hastaneye gtsem agri kesici yaparlarmi yardm edin
Kaç haftalık gebesin canım belirtmemişsin
11+5 hafta canim
O zaman normal tatlım ben 16 haftaya kadar adet sancısı çektim ki şimdi 28 haftamız doldu neredeyse doğurcam ama iki gün önce feci ağrı çektim kanama yoksa hiç korkma
Kasigim olmayabilir ayağımda ödem var ve byle arada dayanamicagm kadar agri yapiyor iğne yaptrsam zarari olmaz dmi
Canim bende 16. Haftamdayim ve inan ayni agrilar bendede var. Simdi ari kesici yaptirsan yarin ayni sey bidaha olucak. Ben inan bazen oturdugum yerden kalkamiyorum kasik agrisindan. Doktorum rahim gelistikce bu agrilar olur dedi. Bende gecsin diye bekliyorum. Ayrica en basit agrikesiciyi bile bu haftalarda alamazsin.
Dünden beri kasik agrim var gece acile gttim bisey olmadgni.sylediler bgun doktoruma gttim dun cok yürüdüm onn yüzünden oldgnu syledi
Ama ogleden beri kivraniyorum kasigimin hizasindan.sol tarafmda dizime dizimden parmak uclarima kadar agrim var benim sol ayagmda ödem var onn yüzünden mi agriyor yksa kasik mi bilemedim ama sizliyo dayanmyrm hastaneye gtsem agri kesici yaparlarmi yardm edin
Aklima geldi hangi tarafin agriyo apandist tarafimi
Yk tatlim sol tarafim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?