hamilelikte ağrı yardım edin:(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Dünden beri kasik agrim var gece acile gttim bisey olmadgni.sylediler bgun doktoruma gttim dun cok yürüdüm onn yüzünden oldgnu syledi
Ama ogleden beri kivraniyorum kasigimin hizasindan.sol tarafmda dizime dizimden parmak uclarima kadar agrim var benim sol ayagmda ödem var onn yüzünden mi agriyor yksa kasik mi bilemedim ama sizliyo dayanmyrm hastaneye gtsem agri kesici yaparlarmi yardm edin

Kaç haftalık gebesin canım belirtmemişsin

O zaman normal tatlım ben 16 haftaya kadar adet sancısı çektim ki şimdi 28 haftamız doldu neredeyse doğurcam ama iki gün önce feci ağrı çektim kanama yoksa hiç korkma

Kasigim olmayabilir ayağımda ödem var ve byle arada dayanamicagm kadar agri yapiyor iğne yaptrsam zarari olmaz dmi

Kasigim olmayabilir ayağımda ödem var ve byle arada dayanamicagm kadar agri yapiyor iğne yaptrsam zarari olmaz dmi

Parol tablet dışında hiç bir ağrı kesici içme canım zaten yasaklıyo doktor plasentaya geçiyo miniğe zararlı

Canim bende 16. Haftamdayim ve inan ayni agrilar bendede var. Simdi ari kesici yaptirsan yarin ayni sey bidaha olucak. Ben inan bazen oturdugum yerden kalkamiyorum kasik agrisindan. Doktorum rahim gelistikce bu agrilar olur dedi. Bende gecsin diye bekliyorum. Ayrica en basit agrikesiciyi bile bu haftalarda alamazsin.

Ck kötü bi agri bel kismindan ayak parmak uclarima kadar dizimdeki ödem de olablir normalde dayanikliyimdr ama bu dayalnmck kadr ck agri yapıyo (

Kanaman olsaydi endise et derdim ama odemden ya da bebis yuzunden olabilir..stres te artirir..rahat ol.parol al dayanamicaksan

Aklima geldi hangi tarafin agriyo apandist tarafimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…