- 10 Şubat 2020
- 161
- 83
- 13
- Konu Sahibi 1kelebekbebek
Kızlaaar 6 haftalık hamileyim bugün dizlerim ve belimde ağrılar var normal mi benim gibi ağrı yaşayanlar var mi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek tam anlamiyla yerine yerlesip alisana kadar agrilar normal hos gebelik boyunca insanin surekli biryeri ağrıyor zatenKızlaaar 6 haftalık hamileyim bugün dizlerim ve belimde ağrılar var normal mi benim gibi ağrı yaşayanlar var mi![]()
Ya teşekkür ederim cevabınız içinBebek tam anlamiyla yerine yerlesip alisana kadar agrilar normal hos gebelik boyunca insanin surekli biryeri ağrıyor zatensahsen ben artik ayaga kalkamaz haldeyim okadar agrim var:)) panik yapma normal kanama olmadikca sorun yok demektir
Benimde beş haftalıkken kese göründü haftaya kalp atışı için gidicez6.haftada bebeği gördünüz mü ultrasonda
Birşey sorabilirmiyim yanlış anlamazsınız umarım oruç tutuyormusunuz yoksa hamilelikten dolayı tutmamayı mı tercih ettiniz ben 7.5 haftalık hamileyim tutuyorum iki gündür Bi yandan da acaba bebegime zararı olurmu diye korkuyorum folik asidimi falan Sahurda alıyorum aksatmıyorum ama aklımda hep bi soru varKızlaaar 6 haftalık hamileyim bugün dizlerim ve belimde ağrılar var normal mi benim gibi ağrı yaşayanlar var mi![]()
Yok olur mu neden yanlış anlayım hayır tutmuyorum müthiş anlamda iştahım açıkBirşey sorabilirmiyim yanlış anlamazsınız umarım oruç tutuyormusunuz yoksa hamilelikten dolayı tutmamayı mı tercih ettiniz ben 7.5 haftalık hamileyim tutuyorum iki gündür Bi yandan da acaba bebegime zararı olurmu diye korkuyorum folik asidimi falan Sahurda alıyorum aksatmıyorum ama aklımda hep bi soru var
Çarşamba gidicem kalp atışı için o zaman sorucam ama o zamana kadar da tutmak istedim ben çok küçükken başladığımdan tutmaya zorlanmıyorum ama işte bebegim için endişeliyimYok olur mu neden yanlış anlayım hayır tutmuyorum müthiş anlamda iştahım açıkve bebeğin gelişimi için tutmuyorum ama sonrasında tutucaz inşallah isterseniz doktorunuza da danışın bu konuyu
Merhaba, doktorunuza danışın mutlaka fakat o kadar saat susuz kalmak bebek için iyi olmaz diye dusunuyorum.Birşey sorabilirmiyim yanlış anlamazsınız umarım oruç tutuyormusunuz yoksa hamilelikten dolayı tutmamayı mı tercih ettiniz ben 7.5 haftalık hamileyim tutuyorum iki gündür Bi yandan da acaba bebegime zararı olurmu diye korkuyorum folik asidimi falan Sahurda alıyorum aksatmıyorum ama aklımda hep bi soru var
Anladım Allah kabul etsin ben de bu sene ilk tutmayışım ama dediğim gibi gelişimi için beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum bence bu konuyu doktorunuza sorup ona göre hareket edin kendinizi riske atmayınÇarşamba gidicem kalp atışı için o zaman sorucam ama o zamana kadar da tutmak istedim ben çok küçükken başladığımdan tutmaya zorlanmıyorum ama işte bebegim için endişeliyim
Amiiin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalımkızlar merhaba Yeni hamiş adaylarıİnşAllah sağlıklı lucaöınıza alırsınız Benmde adetim gecti3 gün 6 7test yaptm silikti erken gebelik testi yapmışdım ilk gün cok silikti bu gün yine erken gebelik testi yaptm koyu cıktı yanılma payı varmı acaba 3 dakkada cktı
Tabii canm eklerim inşallah darısı isteyenher keseAmiiin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalımçizgi hemen belirmiş hamile olma olasılığınız çok yüksek testin resmini atabilir misiniz daha doğru yorumlayabilelim
Tebrikleeer hamilesiniz hayırlı olsuuuunTabii canm eklerim inşallah darısı isteyenher kese
Herkeste aynı belirti olacak diye bi durum yok merak etmeyin kimisi çok bulanıyor kimisi hiç bulanmıyor mesela belirtiler değişiyorbenm hicc ağrım yok göğüstü felan yaaa
Teşekkür ederim bebeğim İnşAllah Doktlrda bi sorun görmezHerkeste aynı belirti olacak diye bi durum yok merak etmeyin kimisi çok bulanıyor kimisi hiç bulanmıyor mesela belirtiler değişiyor![]()
sizin kaç haftalık Allah sağlıklı gebelik versin her keseTebrikleeer hamilesiniz hayırlı olsuuuunsağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah en yakın zaman da kan testi yaptırın
![]()
Sorucam en kısa zamandaAnladım Allah kabul etsin ben de bu sene ilk tutmayışım ama dediğim gibi gelişimi için beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum bence bu konuyu doktorunuza sorup ona göre hareket edin kendinizi riske atmayın