Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yanağımda enfeksıyon oluştu ve şiştı 5 haftalık hamıleyım doktor agumentıne kullanmamın zararı olmadığını söyledi ama ben yıne de korkuyorum Aranızda hamıleyken antıbıyotık kullanan var mı
Canım enfeksiyon bebeğe daha çok zarar verir. Doktorlar hamileler için kullanılabilen antibiyotikleri veriyorlar sen merak etme kullan ilacını. Bende antibiyotik kullandım boğazım şişti diye.
Çok saol Cnm dun kullanmaya başladım bıraz endıselıyım ama zararı olsa doktor kullan demezdı işte böyle hamıle ıken antıbıyotık kullananları duydukça biraz daha rahatlıyor ıcım
Çok saol Cnm dun kullanmaya başladım bıraz endıselıyım ama zararı olsa doktor kullan demezdı işte böyle hamıle ıken antıbıyotık kullananları duydukça biraz daha rahatlıyor ıcım