Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hep sarı akıntım oluyodu az önce baktım çok çoook açık kahverengi,sütlü kahve gibi akıntı gelmiş azcık..sizce bi sorun olabilirmi..doktoru arıyimmi ? Yaklaşık 6 haftalığım
o akıntının bir sıkıntısı olmaz ama tabiki bir doktoruna görün yinede kanama alanın falan çıkmış olabilir belki en azından onu kontrol etmiş olur merak etme ama bir sıkıntı yaratmaz
Kızlar hep sarı akıntım oluyodu az önce baktım çok çoook açık kahverengi,sütlü kahve gibi akıntı gelmiş azcık..sizce bi sorun olabilirmi..doktoru arıyimmi ? Yaklaşık 6 haftalığım
Ben 39 haftaligim çok uzun zamandır da akintim vardı yaklaşık bayramdan beri. Enfeksiyon mu dedik idrar kültürü istendi temiz çıktı hiçbişey yok. Sarı renk akinti
Aynı haftalarda benimde iki gün süren sütlü kahve akıntilarim olmuştu. Azdı ama can sıkıcıydı. Progestan kullandım, geçti. Şuan bir sorun görünmüyor şükür. Şimdi yine olsa umursamam pek. Doktorum normal dedi çünkü.