Hamilelikte akıntı.yardım kızlar

Peri perii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
340
151
18
28
Kızlar hep sarı akıntım oluyodu az önce baktım çok çoook açık kahverengi,sütlü kahve gibi akıntı gelmiş azcık..sizce bi sorun olabilirmi..doktoru arıyimmi ? Yaklaşık 6 haftalığım

Ara tabi canım ihmal etme doktorun anlar ne olduğunu

İltihap olabilir, eski bir kanamanın kalıntısı olabilir. Doktora git bugün cumartesi kontrol etsinler. Belki kanama bölgesi görüp iğne verebilir.

o akıntının bir sıkıntısı olmaz ama tabiki bir doktoruna görün yinede kanama alanın falan çıkmış olabilir belki en azından onu kontrol etmiş olur merak etme ama bir sıkıntı yaratmaz

Kızlar hep sarı akıntım oluyodu az önce baktım çok çoook açık kahverengi,sütlü kahve gibi akıntı gelmiş azcık..sizce bi sorun olabilirmi..doktoru arıyimmi ? Yaklaşık 6 haftalığım
once dr u ara hatta agrin sizin varsa durma acile.belki korkulcam bisey yok ama tedbiri elden birakma

Ben 39 haftaligim çok uzun zamandır da akintim vardı yaklaşık bayramdan beri. Enfeksiyon mu dedik idrar kültürü istendi temiz çıktı hiçbişey yok. Sarı renk akinti

Muhtemelen birsey yoktur gonlunu ferah tut. Smdi acile de gtsen doktorun gorsun derler. O yzden kendi doktorunla gorus

Progestan kullanıyorsan ondan olabiliyor. Korkma canım bebişi de strese sokma inşallah kötü bişey yoktur.

Aynı haftalarda benimde iki gün süren sütlü kahve akıntilarim olmuştu. Azdı ama can sıkıcıydı. Progestan kullandım, geçti. Şuan bir sorun görünmüyor şükür. Şimdi yine olsa umursamam pek. Doktorum normal dedi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…