HAMİLELİKTE AKINTI

KelebeksiRY

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
2.593
3.079
63
Selamlar öncelikle 💚 sat tarihine göre 7 haftalık gebeyim kızlar, çok şükür keseyi de içinde fasulye benzeri minik bebeğimi de gördük 😄 bu sıralar afedersiniz kokusuz sarı veya renksiz akıntım çok oluyor. Enfeksiyondan şüphelenmiyorum çünkü idrarda yanma yok, sık idrara çıkma hissi azaldı artık, koku vs yok. Bu akıntı normal midir doktora gitmeme gerek var mıdır? İnanın artık hastane görmek istemiyorum bundan önce bir düşüğüm oldu ve tiroit hastasıyım sürekli takipte olmam lazım kan vermekten kolum kalmadı 😄 birde geceleri göğüs ağrılarım azalıyor veya bazen oluyor bazen geçiyor bende acaba bişey mi oldu diyorum hiç kanama lekelenme olmuyor ama endişe işte... şimdiden teşekkürler 🤍

Hamilelik sırasında akıntın olması çok normal canım he özellikle bunun için şimdi doktora gitmene gerek yok ama kontrolün olduğu zaman söylersin doktoruna

Hamilelik sırasında akıntın olması çok normal canım he özellikle bunun için şimdi doktora gitmene gerek yok ama kontrolün olduğu zaman söylersin doktoruna
Çok teşekkür ederim, sarı olunca takıldım biraz ama ağrı yanma vb bişeyde yok dediğin gibi ben evham yaptım herhalde 😊

Çok teşekkür ederim, sarı olunca takıldım biraz ama ağrı yanma vb bişeyde yok dediğin gibi ben evham yaptım herhalde 😊
Rica ederim canım 😇ama yinede akıntı durumunu kontrol etmeye devam et rengine kokusuna hayırla kucağına almayı nasip etsin allahım🤲

Benim bazen sarı bazen hafif yesilimsi bile oluyor enfeksiyon falan yok test verdim sadece şunu gözlemledim bol su içersm o gün akıntım beyaz veya seffaf oluyor o gün suyu az icmissem akıntım sarımsı oluyor

Benim bazen sarı bazen hafif yesilimsi bile oluyor enfeksiyon falan yok test verdim sadece şunu gözlemledim bol su içersm o gün akıntım beyaz veya seffaf oluyor o gün suyu az icmissem akıntım sarımsı oluyor
Aaa evet buna bağlı olabilir bu aralar bulantı yüzünden su pek içemiyorum, teşekkür ederim 😊

Back
X