ya kızlarrrr göründüğü üzere 10 haftalık gebeyim ... Ama çok akıntım oluyor normalmi? Yani çok özürdilerim bunu söylerken utanıyorum günde nerdeyse 4 adet alt iç çamaşırı değiştiriyorum
benım gebelıgın basından berı sarı kokusuz akıntım var, doktora soylemıstım kı gebe kalmadan mantar sıkıntım vardı ve o nedenle gecmeyen akıntı problemım vardı.
gebelıkte akıntının normal oldugunu soyledı, bol bol su ıcıyorum, her gun camasır degıstırıyorum, peçete yada gunluk ped kullanıyorum her wc ye gıttıgımde o bolgeyı kurulayıp kullandıgım peceteyı degıstırıyorum ve banyodan banyoya ıntım jel ıle dıs genıtal bolgeyı yıkıyorum bu jelıde doktor verdı enfeksıyon oluşmaması ıcın...
kızlar merhaba bnde 6 haftalık hamileyim.1 hafta geriden geliyo bebiş geç döllenmeden dolayı.5 gündür aralıklarla 1 er damla kahverengi lekelenmem oluyo 3 gün önce doktora gittim kese var embriyo taslağıda var ama kalbini duymam için alttan bakmam lazım dedi.bnde istemedim beta hcg ve kan değerlerimde normal ama kafayı yemek üzereyim hala geçmedi(
kızlar merhaba bnde 6 haftalık hamileyim.1 hafta geriden geliyo bebiş geç döllenmeden dolayı.5 gündür aralıklarla 1 er damla kahverengi lekelenmem oluyo 3 gün önce doktora gittim kese var embriyo taslağıda var ama kalbini duymam için alttan bakmam lazım dedi.bnde istemedim beta hcg ve kan değerlerimde normal ama kafayı yemek üzereyim hala geçmedi(
Bende 5 haftalık hamileyim benimde akkntım oluyor da. Alttan muaynede düşük tehlikesi olur diyolar o yüzden baktırmak istememiştir. Ama yani o kesin bilgi değil
Bende 5 haftalık hamileyim benimde akkntım oluyor da. Alttan muaynede düşük tehlikesi olur diyolar o yüzden baktırmak istememiştir. Ama yani o kesin bilgi değil