• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte alerjik rinit

ay parla

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
188
61
13
39
Arkadaşlar alerjik rahatsızlığımdan dolayı sürekli burnum tıkalı ve hamilelikten dolayı ilaç kullanımı yapamıyorum benim gibi olup kendine herhangi bi tedavi uygulan varsa fikirlerine ihtiyacım var

Arkadaşlar alerjik rahatsızlığımdan dolayı sürekli burnum tıkalı ve hamilelikten dolayı ilaç kullanımı yapamıyorum benim gibi olup kendine herhangi bi tedavi uygulan varsa fikirlerine ihtiyacım var
Canım serum izotonik al onu şırıngaya çek burnunu ara ara yıka. Oda nemlendiriciye nane gibi yağ koy. Bitki çaylarından biraz uzak dur. Bazıları zararlı sanırım.

Buhar yapın içine bir damla nane yağı damlatın

Canım serum izotonik al onu şırıngaya çek burnunu ara ara yıka. Oda nemlendiriciye nane gibi yağ koy. Bitki çaylarından biraz uzak dur. Bazıları zararlı sanırım.
Bitki çayını asla tüketmiyorum ama bu bende yıllardır var yaz ayları benim için bi çileye dönüyor hepinizin fikirlerini dikkate alıcam hamilelikte dahada zor oldu teşekkürler bu arada 💓

Back
X