Hamilelikte alınan fazla kilolar ve çevre faktörü

Mavibodrum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
2
0
1
44
merhaba arladaşlar az önce aranıza katıldım
Bugün tam 40 haftalık hamileyim kızımın gelmesini dört gözle bekliyorum ama o biraz sakin bir bebek sanırım hiç heyecanlanmıyor dünyayı görmek için, suni sancı ve sezeryan asla istemiyorum umarım bikaç gün içinde bende artık rüyalarımda değilde kucağımda koklarım kızımı
Benim canımı sıkan birkaç nokta var son bir haftamı sadece markete gıdeken evden çıkmak istememe sebep,bodrumda yaşarsanız yolda en az bikaçkişiye selam verirsiniz ufaktır buralar ama insanların tutumu artık sabrımı taşırıyor az once birisi ayy nehale gelmişsin canım sende bukadar kilomu alınır dedi Yarım dünya oldum hayvan gibi oldum daha neler neler zaten son günlerin hassaslığı doğum korkusu merak stres biryana birde bu yorumlara maruz kalmak kalp kırmamaya calışmak ama sureklı kalbinin kırılması sizinde başınıza geliyormu geliyorsa neler yapıyorsunuz bu arada 65 le hamıle kaldım suan 83 üm öpücükler

Sen kimseye bakma verirsin bu kiloları sağlıklı doğumlar

Ben cocuklarim 1 yaşında henüz yeni yeni veriyorum oglumda çabuk vermistim

Vermeye çok kanalizeyim bericeğimide biliyorum ama can sıkıcı olan bunu karşı tarafın aportta beklercesine sinir bozmaya çalışması duyarsızlığı desteğine teşekkür ederim
Yani normal bu durum doğumu gelmiş bir hamilesin sen hamile görmemiş hayatında sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…