- 3 Ekim 2024
- 66
- 9
- 6
- 24
- Konu Sahibi nazligrad28
Merhaba hanımlar. 19 haftadayım karaciğer enzimlerim asat 26 alat 47 çıkmış. Neden olabilir? Başına gelen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde ilk zamanlar çok yüksekti kullandığım multivitaminden olduğunu anladık regenesis max dı onu bıraktık vücuttan etkisi geçince yavaş yavaş normale döndüMerhaba hanımlar. 19 haftadayım karaciğer enzimlerim asat 26 alat 47 çıkmış. Neden olabilir? Başına gelen var mı?
benim de 100ün üzerindeydi vitaminleri bıraktırdı doktorum normale döndü. ALT yüksekliği ile birlikte tansiyon problemi de varsa başka ihtimallere yoğunlaşılır tabi.Merhaba hanımlar. 19 haftadayım karaciğer enzimlerim asat 26 alat 47 çıkmış. Neden olabilir? Başına gelen var mı?
Peki vitamini bırakınca bebeğe sorun oldu mu? Gelişimi ile ilgili?Benim de diğer arkadaşlar gibi oldu. 60 ve 40 a çıkmıştı. Vitaminleri bıraktık düzeldi. 1 ay sonra tekrar başladım vitaminlere ama aynı sorunu yaşamadım.
Peki vitamine tekrar başladınız mı?benim de 100ün üzerindeydi vitaminleri bıraktırdı doktorum normale döndü. ALT yüksekliği ile birlikte tansiyon problemi de varsa başka ihtimallere yoğunlaşılır tabi.
değerlerim düşünce doktorum tüm vitaminleri asprin dahil 1 gün iç 1 gün içme dedi şuan hala öyle devam ediyorum önümüzdeki ay yine kan vericemPeki vitamine tekrar başladınız mı?
Bende tekrar kan vericem bi kaç güne. Bir kaç günlüğüne vitaminleri bırakıcam. İnşallah normale dönmüştürenfeksiyon da çıktı crp 25 olmuş çok endişeliyim
![]()
Yokk hiçbir sorun olmadı, hep haftasıyla uyumlu gitti. Hatta tam 40.haftada 3620 kg doğum yaptım. Korkmayın zaten bebek direkt sizdeki vitamini alıyor, kullandığımız vitaminler aslında bebek değil daha çok anne için veriliyor.Peki vitamini bırakınca bebeğe sorun oldu mu? Gelişimi ile ilgili?
Aynen hemoglobin de düşüyor bende , inşallah vitaminleri bırakınca sorun olmaz. Hemoglobini hangi besinlerle yükseltebilirim ?Yokk hiçbir sorun olmadı, hep haftasıyla uyumlu gitti. Hatta tam 40.haftada 3620 kg doğum yaptım. Korkmayın zaten bebek direkt sizdeki vitamini alıyor, kullandığımız vitaminler aslında bebek değil daha çok anne için veriliyor.
Bende de ilaçları bırakınca hemoglobin baya düşmüştü. Sonra tekrar başlayınca ikiye çıkarmıştık ilacı hatta. Ama inanın hangi yiyecekle yükseltilir bilmiyorum. Genel olarak karbonhidrattan da biraz uzaklaşın çok çabuk toparlar değerler. Zaten çok yüksek de değil değerleriniz. Kolestaz vs olsa farklı belirtiler olur ve daha yüksek olur sanıyorum. Benim de tam 20.haftamda bu değerler çıkmıştı. Basit bir sorun bence sizinki, yine tabi doktorunuzun dediği önemliAynen hemoglobin de düşüyor bende , inşallah vitaminleri bırakınca sorun olmaz. Hemoglobini hangi besinlerle yükseltebilirim ?
Crp 45 ti en son benim tdap asisi ve grip gibi oldugum gunlerde olculmustu ama oncesinde de 20-25 civariydi doktor gebelikte yukselebilir dedi belirtin yoksa takilma dediBende tekrar kan vericem bi kaç güne. Bir kaç günlüğüne vitaminleri bırakıcam. İnşallah normale dönmüştürenfeksiyon da çıktı crp 25 olmuş çok endişeliyim
![]()