Çok sağol canım okadar kafama takılıyorduki anlatamam doktor zararı olsa ben bu sekilde alttan bakarmıyım dıyordu ama yine de acaba dıyordumKimsenin alttan bakilmasindan hoşlandığını sanmıyorum ama bebeklerimizin sağlığı için tamam diyorsun... iki kere gittim ikisinde de karından göremedi nefret ettiğim utanctan yerin dibine girdiğim halde kendimi boşverin lütfen hemen alttan bakın diye ben kendim söyledim... ki alttan bakınca gördü anca. Karından henüz kendini gostermedi
Bu arada zararı yokmuş canım bir çok doktorla görüştüm hiç biri problem olmadığını söyledi alttan ultrasonun.
benimde ilk gitdiğimde keseyi alttan bakarak görmüştü bir daha da alttan bakılmadı, 4-5 haftalıktı bizde öğrendiğimizdeilk haftalarda doktor üstten ultrasonda göremeyebilir keseyi. Alttan bakabilir bana da baktı. Beni de annem korkutmuştu eskiden alttan bakılmıyordu falan filan diye. Sonuçta hiçbir şey olmuyor çünkü aletle karıştırmıyor yani sadece ucunu oraya koyup bakıyor bebeğe bir zararı yok rahat olun..
Hayır benım 10haftam bıttı alttan bakacam dedi hafıf leke gelıyor dıye onun ıcın şaşırdım ilk haftalar degıl yanı
Bu benim 3 doktorum hadı ıyısı olsun dedık arastırdık bunu bulduk medikal e gıdıyorum Ama olmayınca olmuyormuş onu. Anladım sanırım tamamen şans bu doktorum ıyısı tecrubelısıne denk gelmek ben artık umutsuzluğa kapılmaya başladım10 haftada böyle bir şey istemesi ilginç. Bence başka bir doktora danışın benim ilk seferden sonra bir daha bakılmadı alttan
Bu benim 3 doktorum hadı ıyısı olsun dedık arastırdık bunu bulduk medikal e gıdıyorum Ama olmayınca olmuyormuş onu. Anladım sanırım tamamen şans bu doktorum ıyısı tecrubelısıne denk gelmek ben artık umutsuzluğa kapılmaya başladımkafama göre 1doktor bulamadım
Hayır canımİstanbulda mı ikamet ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?