canım çok geçmiş olsun.bebeklerin hayırlı olsun.inşaallah sağlıkla onları kucağına alırsın..bende 4,5 aydır anksiyete tedavisi görüyorum.inşaallah rabbim cümle hasta kullarına ve banada tez zamanda şifa versin.korkularım başladı diyorsun.öyle anlarda kendine telkinde bulun.kendine farklı meşguliyetler bul.kitap oku,iş işle vb.yani oturupta kendini dinleme,ben çalışan bir bayanım,birde 2,5 yaşında kızım var.evde olduğum zamanlar içime sıkıntı çökünce kızımla oyun oynamaya çalışıyorum.bazen boncuklarla takı tasarımı yapıyorum.kafamı hastalığımı düşünerek değilde başka şeylerle meşgul ediyorum.birde çok fazla tv izlemiyorum.izlersemde genelde kızımla çizgi film falan izliyorum.haberleri pek izlemiyorum.dizileri izlemeyi bıraktım.çünkü onlar bile bana sinir stres yapmaya başlamıştı.canım sana yardımcı olamadım belki ama ben bunları yapınca biraz olsun rahatlıyorum.birde sen baya yol katedmişsin.nerdeyse tedavin bitmek üzereymiş.şimdi bebeklerin için daha güçlü olmalısın.birde doğadan actıve ve doğadan relaxe bitki çayları var.kadın doğum doktoruna danış ve onlardan iç ben çok faydasını gördüm.