arakadaşlar ben bu siteyi 3 aydır filan takip ediyorum.ama ilk defa yorum yazacağım.6-7 aydır anksiyete teşhisiyle ilaç tedavisi görüyordum.xetanor adlı ilacımı bırakma aşamasındaydım.her gece yarım tablet alıyordum.ama farkında olmadan hamileliğimin ilk 5 haftasında ilacı kullanmaya devam etmişim ve gribal tedavi içinde bir sürü ilaç kullandım.hemen bıraktım ilacı.doktorum ilacların zararını öğrenebilmek amacıyla beni farmakolojiye gönderdi.bugün farmokolojiden raporumu alacam.umarım olumsuz bir gelişme olmaz.:lepi:
şuan 5 haftadır ikizlere hamileğim.ilaçları bıraktığım için tekrar korkularım başladı.şu 9 ayı nasıl geçirecem diye.şu bulantılarda olmasa herşey daha kolay olacak gibi.
ama bebişlerim için savaşmaya hazırım Çok üzgünüm çoook
tüm hamilelere hayırlı bir 9 ay diliyorum.sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.:lepi:
şuan 5 haftadır ikizlere hamileğim.ilaçları bıraktığım için tekrar korkularım başladı.şu 9 ayı nasıl geçirecem diye.şu bulantılarda olmasa herşey daha kolay olacak gibi.
ama bebişlerim için savaşmaya hazırım Çok üzgünüm çoook
tüm hamilelere hayırlı bir 9 ay diliyorum.sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah.:lepi: