hamilelikte anne ve bebek AŞILARI

durudenizderya

SEN HER ŞEYE KADİRSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
1.254
44
68
42
Ankara
Herkese merhabalar ,hanımlar hamilelikte anne ve bebek aşıları hakkında bilginiz var mı? zamanı geldiğinde yaptırmayı düşünüyormusunuz dün tv de bir bayan sapasağlam bebeğine kızamık aşısı yaptırmış aşı 3 doz yapılması gerekirken 1 doz yapılmış ve ayrıca aşı bayatmış sağlam çoçuğu şu anda bedensel ve zihinsel özürlü olmuş görünce tüylerim diken diken oldu ...sizler ne düşünüyorsunuz Allah tüm bebekleri canları korusun

günaydın o tarz aşıları yaptırmadım mesela kızamıkçığa karşı bağışıklığım yok gebe kalmadan en az 3 ay önceden yaptırmalıymışım ama bilmediğimiz için yaptıramadık şuan tek yapabildiğim çocuklardan uzak durmak, su çiçeğide yeğenim geçirdi bende temasta bulundum bilmeden genede dr aşı yapalım demedi tek vurulduğum aşı 2 dozluk tetanoz başka bir aşı yok

aynı şekilde bende 2 doz tetanoz aşısı oldum hemşire bebeğin 4 aylık olduğu zaman gel aşı yapıcaz dedi kafam karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…