Hamilelikte arbys yemek

zeyyyy11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
398
222
18
25
Kızlar 29 haftalık gebeyim ve canım felaket derecede arby’s hamburgerden istiyor. Bir sıkıntı olur mu daha önce yiyen var mı acaba?

Arbys icinde jambon gibi malzemeler var sanirim. Onlarin olmadigi bir tanesini tercih ederseniz neden olmasin ben de hamburger tukettim bircok kez

İşlenmiş et olmadıkça bi kere yenir sanırım.Ben de hamburger yedim bir kere.Bize salam sosis sucuk gibi şeyler zararlı diye biliyorum.

Pizza yedim ben de 1 kez. Aşırı canım çekmişti. Ki normalde Fast food ile aram yoktur. İsteğimi bi turlu bastiramadim yedim Ama malzemeleri dikkat ettim seçerken. Salam sosis tarzı hiç koydurmadim sadece Sucuk o da cok azdı ve zaten kağıt gibi incecik kesilmiş malum

Yaa çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınıza cevap vermeden verdim siparişi jambonsuz verdim bir kerelikten sanırım bir şey olmaz :) çok teşekkürler

Afiyet olsun canım ye gitsin bisey olmaz sonuçta her gün yemeyeceksin Ben canım çok çektiğinde pizza hamburger yiyorum ama ayda bir iki ayda bir falan. Doktorum da abartmamak kaydıyla her şeyden yiyebilirsin diyor, senin değil bebeğinin canı çekmiş

Bende aynısını diyorum oğlum istedi bende yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…