Hamilelikte Aşılar! Hepatit ve Tetanoz

latilia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
67
32
88
Merhaba, 22 haftalık hamileyim dün hepatit ve tetanoz oldum midem bulanıyor, hatta kustum sizce normal mi ?

Slm arkadaşlar, bu aşılar türkiyede neden yapılıyor? Ben avrupadayım hiçbir aşı ve takviye ilaç almıyorum. Burdaki doktorlar neden yapmıyor, gerekli olsa yaparlar herhalde.

Slm arkadaşlar, bu aşılar türkiyede neden yapılıyor? Ben avrupadayım hiçbir aşı ve takviye ilaç almıyorum. Burdaki doktorlar neden yapmıyor, gerekli olsa yaparlar herhalde.
Hamileliğin sırasında tetenoz mikropuyla karşılaşma riskine karşı dedi bana hemşire. Doğumda falan paslı birşey sana temas ederse tetenoz mikropu ölümcül olabiliyormuş. Tabi günümüzde dikkat ediliyor ameliyathane ortamları daha steril ama nolur nolmaz

Teşekkürler, burda çok okudum aşı yaptıran. Ama burda katiyen yapmıyorlar. Peki arkadaş hepatit aşısıda yaptırmış, o neden?

Teşekkürler, burda çok okudum aşı yaptıran. Ama burda katiyen yapmıyorlar. Peki arkadaş hepatit aşısıda yaptırmış, o neden?
Hepatiti bende duymadım hiç ama benim zaten hepatit aşım var. Kan yoluyla falan bulaştığı için olabilir oda.. Doğduktan sonra zaten bebeğe yapılıyor Hepatit hemen

Hepatiti bende duymadım hiç ama benim zaten hepatit aşım var. Kan yoluyla falan bulaştığı için olabilir oda.. Doğduktan sonra zaten bebeğe yapılıyor Hepatit hemen
Anladım çok teşekkürler. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağ salim alırız kucağımıza

Aşılar aynı gün yapıldığından ağır gelmiş olabilir. Bebeklerde ateş de yapabiliyor bizde de aynı olabiliyor. Normal yani

Bana da ilk hamileliğimde yapılmıştı hepatit. Hiç bağışıklığım olmadığından yapmışlardı.

Burda hiç duymadım öyle aşı olan. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ikisi ayni günde olduğu için yan etki olmuştur . Bir şey olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…