hamilelikte aşırı kanama lütfen yardıııııımmmm !!!!

ALS17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
2.910
3
66
İstanbul
[FONT="Arial Bla
kızlar merhaba
size yattığım yerden yazıyorum
8+5 günlük hamileyim
kanamam oldu salı günü hem de çok ve sulu.2 ped doldu yani. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo kalp atışları filan
kalçadan 2 doz progynex iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
doktorum panik yapma dedi ilk defa teedavinin başından itibaren kanamam oldu
napıcam kızlar neden bu kanama onu da bilmiyolar bilgisi olan varmı lütfen yardıımmm
ck"][/FONT] :umursamaz:

kızlar günaydın
size yattığım yerden yazıyorum
kanamam oldu salı günü hem de çokve sulu. hemen doktoruma gittim 1 gece orada kaldım dün akşam çıktım
çok şükür bebeğim maşallah diyeyim sağlıklı gözüküyo
kalçadan 2 doz iğne başlattı bebe aspirinini kesti.10 gün yatacaksın dedi.
biraz devam ediyor birde sabah kustum baktım biraz gelmiş
aranızda böyle olan varmı lütfen yardım edin

ALS canım ya moralini bozma diğer topiclerde okumuştum kanaması olup yatanı ve iğnelerle kanaması duranı ama yatman ve dinlenmen gerekiyor sürekli canım dikkat et kendine Çok şükür bebişinin sağlığı iyiymiş canım.

ALScim cok gecmis olsun cok sukur bebegin Masallah iyi. ayrica sabah kusman da iyi oldugunu gosteriyor dilimi isiriyorum Masallah. canim boyle cok okuyoruz bebek saglikli gelisirken kanamasi olan arkadaslarimizi hepsi yatarak atlatiyor. korkma diyecegim tabii kolay mi ama lutfen bu orneklerin cok oldugunu unutma en azindan. Allah'in izniyle en kisa surede atlatacaksindir canim. bizleri habersiz birakma. Allah'a emanetsiniz.

alscim bende özleme katılıyorum tatlım dualarımız seninle allahın izni ile olmayacak bişi geçicek sen panik yapma olur mu sadece yat dinlen

als cım canım benım uzme kendını sen bolbol dınlen stres yapma
bızım meleklerımız pek nazlı bılıyorsun canım
dua et allahımıza sıgın
doktorunu dedıklerını uygula canım

canim benimde olmusdu kanamam cok dikaet et ve sürekli yat,esinden uzak dur.
ALLAH yardimcin olsun canim....

Canım aynı senin durumunu yaşadım.6 haftadan 12 haftaya kadar ara ara kanamam oldu bazen az bazen çok.Yatak ve bol sıvı tüketmen lazım.ben kanamalarda serum taktırıyordum evde.Şimdi maşallah 2 tane nur topu gibi ikizlerim var.Allahım sana ve isteyen her kese kısmet etsin inşallah...

gunaycım masalah bebeklerıne kavusmussun
sızıle aynı hastanede aynı doktordaydık
benım tutmamıstı demekkı sızı ıkızlerınız olmus allahım yavrularınızı sıze bagıslasın

ALS moralini bozma, bende 6. haftadan 12. haftaya kadar ara ara yoğun kanamalar yaşadım, hastanede yattım ama Allahıma şükür yavrularımı bana bağışladı, bol bol yat ve bol su tüket, sakın kötü şeyler düşünme, bugünler de geçecek diye telkin et kendini, en iyi ilaç moral biliyorsun, inşallah atlatacaksın canım.

arkadaşlar sağolun ara sıra bakıyorum nete
pek giremiyorum yattığım için çok ta bilgisayara yaklaşmak istemiyorum
ama su içemiyorum midem bulanıyo bugün iki kere çıkardım
çıkıyorum görüşürüz

kızlar şimdi de adet sancısı gibi sancım başladı
bildiğiniz adet sancısı yani
biraz da kan geldi
çok korkuyorum
allahım lütfen yardım et
ya kanama yine artarsa napıcam ben

biraz da kan geldi
çok korkuyorum
allahım lütfen yardım et

eğer bebeğinni kısmeti varsa sen neyapaprsan yap bişey olmaz ama yoksada sen yerinden bile klakmsan gider yüce rabbimin iş ne dese o olur hakında hayırlııs olsun

biraz da kan geldi
çok korkuyorum
allahım lütfen yardım et

Canım yaşadığın şeyleri bende yaşadım..Umarım sonun benim gibi olmaz..Benim kanamam 5. hafta başladı..Ara ara devam etti..Progesteron oldum haftada 2 kere..Hiç kıpırdamadan yattım..İnan gece sağa sola bile dönmedim..Kanamam durdu die sevinirken kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim...9. haftadaydık...Düşmesinden o kadar korkuyodum ki Rabbim acıdı bana bebeğim 5 gün önce ölmüş olmasına rağmen düşmedi..Kürtaj oldum..Stres yapma..Kanama ile devam eden nice hamilelikler var..Olmayınca da olmuyo işte...Ne yaptıysam olmadı...............................................................

biraz da kan geldi
çok korkuyorum
allahım lütfen yardım et

canim son birkac gune kadar o adet sancisini ben de cektim daha yeni bitti rahim genisliyor diye oluyor. Insallah senin de oyle. canim bak migden bulaniyor Masallah cok sukur iyiye isaret bebegin saglikli buna guven. Allah yardimcin olsun canim, guzel haberlerini bekliyorum gecicek bugunler bikacgune habersiz birakma bizi.

ALS17 nasılsın canım iyi misin?
merak ettim seni ve bebişini inşallah herşey yolundadır...

Merhaba arkadaşım şuan seninle aynı durumu yaşıyorum bugün tam 8 haftalığım seni merak ettim noldu durumun

Back
X