Hamilelikte aşırı öksürüp geçmediği için ilaç kullanan varmı

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Kızlar 16+2hamileyim öksürünce Ciğerlerim dışarı çıkacak gibi oluyor bide Afedersiniz balgam rekoru kirdim dün sabaha kadar öksürukten yatamadim sabah bi kalktım aşırı öksürükten galiba midem patlıcak gbi ağıriyordu sağlık ocağı kesinlikle ilaç yazamam dedi ben napacam antibiyotik yada farklı ilaç kullanan varmı bu süreci nasıl atlattiniz allah rızası için yardım edin durumum çok vahim :hasta:

Ben çooook öksürdüm tam geçmesi 3 hafta aldı ve kimse ilaç vermedi :( geçmiş olsun Can'ım tez zamanda geçer inşlh

Canim ben geip olmustum gectim ilaci bana pastil bile vermediler dusun... esim eczaneye almaya gitmisti hamile deyince abi kusura bakma veremem demis eczaci. Balin icine tereyag karabiber yada zencefil karistirip kasikla iyi gelecektir

Sağolun kızlar boşuna doktor doktor gezmiyim ozaman demekki çekeceğim varmış bebeğim sağlıklı olsun da valla başka bişey istemiyorum en çok ona bişey olacak diye korkuyorum

Valla ben gripten 5 gun cektim dün doktoruma gittim halimi gorunce yatis verdi. Serum falan takti bakti bakti kar etmiyo kbb ye yolladi o da antibiyotik basladi. Bugun çıktım hastaneden

Back
X