hamilelikte ayakkabı seçimi icin yardım lutfen

golgemmm

aşk sın sen cansın sen...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
1.621
4
66
Diğer
arkadaslar 5+5 haftalık hamıleyım..hamılelıkten once yuksek platform topuklar vazgecılmezımdı..fakat hamılelıkte zararlı oldugunu okumustum..bır yazıda ıse duz spor ayakkabılarında zararlı oldugu bılgısı vardı..topugu tabanının ıkı katı olan ayakkabılar tercıh edılmelı seklınde bılgıler var..nasıl ayakkbılar tercıh etmelıyım..sızlerden bılgı almak ıstedım..tesekkurler..

canım hayırlı olsun gebeliğin. 4 cm topuk boyu en idealiymiş. dolgu topuklar bilirsin zaten çok daha rahat:) bende şuan Allahın izniyle 11 haftalık hamileyim. bayramda akraba ziyaretine gitcez ve ben dolgu topuk ayakkabı giycem. çünkü onda çok rahat ediyorum ben.platformuyla beraber 6 cm kadar. standart topuklu ayakkabılar gebelikteki bel ağrısını daha çok hissetmemizi sağlıyormuş. aynı şekilde tamamen düz ayakkabıları da önermiyorlar.

Son düzenleme:
tskler senın gebelıgınde hayırlı olsun ..tabı bızım abımız yada ablamız olcak:) benım dolgu topuklarda var ama 9 10 cm topugu yınede tehlıkelı olurmu??

tskler senın gebelıgınde hayırlı olsun ..tabı bızım abımız yada ablamız olcak:) benım dolgu topuklarda var ama 9 10 cm topugu yınede tehlıkelı olurmu??

Hayırla sağlıkla dünyaya gelirler inşallah..
şu dönem çok tehlikeli olucağını sanmıyorum.sana cevap yazınca meraktan ölçtüm topuğu 7,5 cm miş:))
yüksek topuğa alışkınsın madem, bel ağrıların başlayana kadar giyebilirsin heralde. ama dolgu topuk olursa daha iyi tabiki.. yanında eşinde olursa burkulma düşme gibi tehlikelerde azalır hem. valla şahsi fikrim bu benim canım. bebiş için bi tehlikesi yok ama, senin çok dikkatli yürümen lazım:)
yine de bi uzmana danışmakta fayda var.

Back
X