Hamilelikte bağırsak paraziti.

Province

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
814
526
53
Lutfen konumu taşımayın bir sure kalsin hamilelik yerinede actim cevap yazan olmadi malesef...
8 haftalik hamileyim tuvalette bağırsak parazitim oldugunu gördüm zaten supheleniyordum bir suredir gece yatarken agzimdan salya akiyordu ve cok afedersiniz makatta ufaktan bir kasinti vardi supheleniyordum gorunce emin oldum..arastrdgim kadaryla gebelikten dolayi ilac kullanamiyormusum..lutfen yardimci olsun bilen arkadaslar bebege bir zarari varmidir dogal dusurme yontemi filan varmidir??
Lütfen bir sure burda kalabilirmi konum hemen tasimayin

Korkma canım aynı şeyi yaşadım doktor ilaç veişti adını unuttum ama beş gün kullandım 5 gün sonra biraktirdi doktor korkma ilaç var hamişler için genelde hamilelerde vitamin eksikliğinden olurmuş bilgin olsun rabbim kolay doğumlar nasip etsin geç kalma doktora git derim 1 hafta da kurtulursun

Tesekkur ederim netten baktim hamilelikte özellikle ilk 3 ayda ilac önermiyoruz demişler gorunce de bayagi korktum ya kadin doguma mi gidiyim yoksa ??

Tesekkur ederim netten baktim hamilelikte özellikle ilk 3 ayda ilac önermiyoruz demişler gorunce de bayagi korktum ya kadin doguma mi gidiyim yoksa ??
Ben 4 aylıkdim canım evet bir sor ama hiç bir yan etkisi yok çiğ kabak çekirdeği de çok işe yarıyor sabahları bir avuç aç karnına kabuğuyla ye üzerine su iç çok işe yarıyor ama bitmiyor du mecbur ilaca başvurdum

Simdi gidip kabak cekirdegi alicam p.tesi de doktora gidicem teşekkür ederim

Şuan duygularını çok iyi anlıyorum korkma sakin. Ol bebeğe zararı olmuyor 1 hafta da kurtulursun çekirdekten sonra 1 saat bişey yeme canım geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…