Hamılelıkte balık yagı....................!!!!!

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
Ben 26 haftalık hamıleyım kılolu hamıle kalanlardanım doktorum balık yagına baslıcaz dedı kullanan varmı faydasını zararını gorenler yardımcı olurmusunuz ben anneye kılo aldırbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismiledıgını duymustum

bende 27 haftadayım canım ve kilolu hamile kaldım..merak ettim neden doktorun balık yağı na başlıyor?kilo aldırsa vermez bence merak etme,kilo aldırır diye duyman da çok normal..şöyle bi bakarsak herşeye aynı yorumu yapıyor insanlar..bence sebeb önemli neden başlatıyor??

bende 27 haftadayım canım ve kilolu hamile kaldım..merak ettim neden doktorun balık yağı na başlıyor?kilo aldırsa vermez bence merak etme,kilo aldırır diye duyman da çok normal..şöyle bi bakarsak herşeye aynı yorumu yapıyor insanlar..bence sebeb önemli neden başlatıyor??

tam anlamıyla konusmadım ama bebegım 1 hafta kucuk ondan olabılır 600 grm sızın bebegınızın kılosu ne acaba sızde kullanıyormusunuz

ben en son doktora gideli 1 ayı geçti, o zaman 450 gr dı normal dedi doktor..şimdi daha gitmedim yarın gidicem şeker testi için yükleme yapılacak,ama bebişe bakarmı bilmem.özeline gidince bakılıyor ya genelde.yarın hastaneye gidicem bende çok merak ediyorum..kilosunu..

Sağlık ocağında 13 haftalıkken ölçümlerim yapıldı
51 kg idim...

pazartesi 18+1 olmuşuz..
Max 53 - 54 kg olmuşumdur...........Oğlum 222 grammış

Dr Banada vermiş balık hapından...1aydır kullanıyorum....Ben sadece muayeneye gidiyorum...ılaçlarla kardeşim ilgileniyor.. Ne getirirse içiyorum bende... kaydirigubbakcemile3

:bbo: Balığa alerjim var.. Yiyemiyorum..belki ondan vermiştir kafamçokkarıştı
Diycem ama dr ne bana sordu ...ne de kardeşime sormuş..

Günlük Omega-3 (balık yağı) kullanıyorum. Özellikle balık yiyemeyen annelerde bebeğin beyin gelişimi için çok gerekli. Kesinlikle kilo aldırmıyor. Zaten standart bir balık yağı hapının bir tanesi 7 kalori... 7 kalori bir ufacık yeşil biberin kalorisine eşit. En fazla o kadar kilo yapabilir:) Ayrıca iştah da açmıyor.

Balığı sevmediğim için doktorum bana da balık yağı verdi,ancak onuda içemedim:sinifsinif:
Tekrar doktorumla görüştüğümde,dartanel ton balığını sadece salatalar da yediğimi söyleyince;2 ünde bir dartanel ton salatası yapıp yememi söyledi,şimdi bende öyle yapıyorum.
Çünkü balık yağı hapı bana resmen işkence gibi geldi,ilk içtiğimde ölüyorum sandım:gitme:

ben gebeliğimin son 2 buçuk ayında gnc nin omega3 fish body oil ni kullandım kampanya vardı 2 kutu aldım şimdi emzirme dönemindede kullanıyorum dr um onu önermişti tat koku falan yok
ama ben kilo aldırır diye başta içmiyordum bilsem en baştan içmeye başlardım
,tavsiye ederim

ben 29 haftalık hamileyim ve kilolu hamile kalanlardanım.hamileliğimin başından beri ne balık hapı kullandım nede vitamin.doktorum ısrar etsede hiçbir vitamini kullanmadım.ve sanırım bu yüzden toplam 5 kg aldım şimdiye kadar.bebeğim 26 haftalıkken 926 grdı.kardeşim zayıf olduğu için balık hapı kullanıyordu.doktor önermişti.düzenli beslendikten sonra hiçbir vitamine gerek olmadığını düşünüyorum.unutmayalım ki vitamin kilo aldırır.balık hapıda bir vitamindir.

gebelik şekerim yüzünden kalorisi düşük bir diyet uyguladım
kilomuz 3070 gr dı
fakat omega zaten zihinsel gelişim için

canım ya benimde gebelik şekerim var.50lik yüklemede 254 cıkmıştı.100 lüktede yüksek cıktı.diyetteyim suan.ama her nekadar kendimi zorlasamda bazen diyete uymadığım oluyor.birde yaz ayı.korkuyorum ama kendime hakim olamıyorum bazen.seninde kaçamaklar yaptığın oldumu hiç?

canım ya benimde gebelik şekerim var.50lik yüklemede 254 cıkmıştı.100 lüktede yüksek cıktı.diyetteyim suan.ama her nekadar kendimi zorlasamda bazen diyete uymadığım oluyor.birde yaz ayı.korkuyorum ama kendime hakim olamıyorum bazen.seninde kaçamaklar yaptığın oldumu hiç?

insanoğlu ve tatlı
o kadar kararlıydımki yemedim ekmeğimden bile kıstım ,
şimdi kendime çok şaşırıyorum
diyetisyenim bana mavi yeşilin çikolataları var ondan yiyebileceğimi söyledi arada yedim en azından çikolataya benziyo

sağlıcakla kavuş inşallah

Back
X