hamilelikte bayginlik hissi

Suheda96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
479
146
23
29
Kizlar meraba. Bir sey sormak istiyorum. Suan 25 haftalik hamileyim. Bugun ofiste otururken durduk yere bir ter bosaldi midem bulandi basim dondu elim ayagim tutmaz oldu :KK43: anlayamadim ne oldugunu bir sure kendime gelemedim. Bunu cok sık yasar oldum. Bunu sordum doktoruma hamilelikte olur dedi ama ben tatmin olmadim. Boyle birsey yasayan var mi ? :KK64:

var var bn hala yaşıyorum..oturduğun yerde bıle halsizlik başlıyor..

tansiyon değişliminden kaynaklanıyor.. kontrol etmelisin düzenli olarak..

bende yaşıyorum aynı şeyleri ve şeker yüklemesinde kan şekerim düşük çıktı kızlar :((8

Gayet normal bi durum canım bende cok yaşıyorum hatta hastanede beklerken bile bayıldığım oldu evdede oluyo bazen tansiyon düşüklüğünden dolayı oluyo bu hemen tuzlu ayran içiyorum bikaç dk ya toparlıyorum merak etme inşallah hayırlısıyla tamamlicaz bu süreci :)

Bahsettiğiniz durum şeker kaynaklı
Bulantı, kusma, uyku basması ve el ayak titremesi. O anda yapacağınız şey atıştırmak. Ben hipoglisemi olduğumdan sürekli ölçüm yapıyorum. Şekerim 70 altına düşüyor hamile olduğumdan beri. Şeker düşüklüğü yüksekliği kadar tehlikelidir. Mutlaka yanınızda yiyecek bulundurun.

Bende sürekli halsizim. Başta midem çok ayaktaydi,şimdi kokulara karşı duyarliligim kaldı. Yemek yemeye başladım ama halsizlik geçmiyor. Sürekli de yatıyorum. Mobilya bakmak için dışarı çıktık sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi eve döndüm. Insulin direncim var pcosum zaten. Ondan olabilir mi?
Bahsettiğiniz durum şeker kaynaklı
Bulantı, kusma, uyku basması ve el ayak titremesi. O anda yapacağınız şey atıştırmak. Ben hipoglisemi olduğumdan sürekli ölçüm yapıyorum. Şekerim 70 altına düşüyor hamile olduğumdan beri. Şeker düşüklüğü yüksekliği kadar tehlikelidir. Mutlaka yanınızda yiyecek bulundurun.

Bende sürekli halsizim. Başta midem çok ayaktaydi,şimdi kokulara karşı duyarliligim kaldı. Yemek yemeye başladım ama halsizlik geçmiyor. Sürekli de yatıyorum. Mobilya bakmak için dışarı çıktık sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi eve döndüm. Insulin direncim var pcosum zaten. Ondan olabilir mi?

Bendede pko ve insülin direnci mevcut.
Bu direnç malesef hipoglisemiye çevirebiliyor benim gibi

Back
X