Hamilelikte bebeğe konulan genital anomali teşhisi

pageone

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
149
52
13
Merhaba, 22. haftamda detaylı usg de bebeğimde genital anomali gözlemledi perinatolog.Düşük geçmişimden, kan pıhtılaşmasından ve transklokasyondan ötürü riskli gebelik grubundayım. Üniversite hastahanesinde doğum yapmam önerildi. Bebeği doğmadan genital anomali saplanan oldu mu ve nasıl bir yol izlediniz. Bebeğinizin durumu şimdi nasıl. Başına gelen yada bilin varsa lütfen yardım etsin.

genıtal anomalı nedir ? gecmiş olsun sımdıden

Teşekkür ederim. Bebeğin cinsiyetine bi erkek bi kız dediler. Son aylar kız bebek dendi. Ayrıntılı usg de genital bölgesinde çıkıntı fark edildi. Bu olabilen bişeymiş. Yetişkinlerde olduğunu duymuştum. Hatta forumda bununla konularda açılmış. Bir çok kişi estetik ameliyatla sorununu çözmüş. Doğduktan sonra kendi kendine düzelir diye düşünüyorum dedi perinatolog. Fakat kadın doğumcum çocuk cerrahisi olan bi hastahanede doğum yapmamı gerekirse bebeği ameliyata almak gerekebir dedi bende çok endişeliyim.

canım uzme kendını hem daha dogumuna var ALLAHIN ınzıyle belkıde kaybolacak - ALLAH caresı olmayan dert vermesın yeterkı - hem çözumude varmıs şükür - strese sokma kendını emi

canım uzme kendını hem daha dogumuna var ALLAHIN ınzıyle belkıde kaybolacak - ALLAH caresı olmayan dert vermesın yeterkı - hem çözumude varmıs şükür - strese sokma kendını emi
Amin İnşallah. Allah razı olsun. Allah herkesin evladını kendine bağışlasın. Yine de düşünmeden edemiyorum. Kıyamıyorum bebeğime. Minnacık yavrum benim

Geçmiş olsun inşallah her şey kendiliğinden düzelir.Bol bol dua edelim.sizde Ya Allah Ya Şafi diye zikir çekin inanarak iyi gelecektir inşallah.

Geçmiş olsun inşallah her şey kendiliğinden düzelir.Bol bol dua edelim.sizde Ya Allah Ya Şafi diye zikir çekin inanarak iyi gelecektir inşallah.
Allah bin kere razı olsun. Ediyorum Allah kabul ederse karnımı okşayarak salavat çekiyorum. Zaten çok riskli bir gebeliğim var. Benim de sağlık sorunlarım var. Üstelik bebeğim tek damarla besleniyor. Kordonunda tek toplar damar varmış. Sık Sık kontrole gidip kilosuna baktırıyorum. Allah korusun gelişiminde sorun olursa belki hemen doğuma alacaklar. 4 kayıptan sonra buldum bebeğimi o benim mucizem elhamdulillah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Bebeğiniz herkesten daha sağlıklı bir şekilde doğsun Allahın izni ile.Zor zamanlardan geçiyorsunuz Rabbim bolca güç versin ikinizede.İnşallah bende dualarıma hatırladıkça sizi katarım.

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah. Allah isteyen herkese Sağlıklı ömürlü hayırlı evlat nasip etsin.

Reactions: mnt
Anladığım kadarıyla inançlı bir kadınsın üzülme dua et bol bol Rabbim hepimizin evladını esirgesin. Allah ne yazmışsa imtihanımız o sen elini karnına koy dua et bol bol Allah im şifa versin yavruna. .

Amin cümlemizin. Dua edip beklemekten başka carem yok zaten. Belirsizlik moral bozuyor işte. Hayırlısı Allahtan.

Konjenital adrenal hiperplazi olabilir filan mı dediler?
Ambigius genitale mi?
Tam olarak nesi var?
Geçmiş olsun bu arada.
Ama en doğrusu bir araştırma hastanesinde doğum olması bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…