Hamilelikte bebeğin zayıf olması

ddemir93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
261
305
33
32
Merhabalar, 32+0 da doktor kontrolünde bebek 1.650 kg görünüyor. doktorum biraz zayıf dedi, gelişim geriliği var mı diye takip edilecek 2 haftada bir.
hamile iken böyle söylenen başka anne var mı acaba? bebek kaç kilo doğdu, haftasında mı doğdu merak ediyorum

Merhaba, bu haftalardan sonra bebek hızla kilo alır, genelde doktorların söylediğinin 100-200 gram altında doğar bebekler.

Kaşar peyniri, ceviz, yoğurt, kabak çekirdeği, yeşil mercimek bunlar aklıma gelen, anne karnında bebeğe kilo aldıran yiyecekler.

teşekkür ederiim, beslenmeme dikkat ediyorum. ama galiba benim kızım kilo almamakta ısrarcı. umarım bundan sonra alır

teşekkür ederiim, beslenmeme dikkat ediyorum. ama galiba benim kızım kilo almamakta ısrarcı. umarım bundan sonra alır
Merhabalar bebeginiz doğdu mu sağlık durumu nasıl kaç kilo doğdu benim bebeğim 38. Haftada 2600gr ve bütün ölçümleri iki hafta geri

Merhabalar bebeginiz doğdu mu sağlık durumu nasıl kaç kilo doğdu benim bebeğim 38. Haftada 2600gr ve bütün ölçümleri iki hafta geri
Merhaba evet gerilik devam ettigi icin 38. Haftada aldi doktor. Saglik durumu simdilik iyi ve bi anomali gozukmuyor ☺️

Sağlığı yerinde olsunda. Doğumdan sonra evolvia diye bir mama var adını doğru mu yazdım emin olamadım ama birçok kişiden güzel kilo aldirdigini duydum. Tabi inşallah emerde. Yine de aklınızda bulunsun

Back
X