Hamilelikte bebekte böbrek sorunlari

Ayturacikgoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
6
2
1
28
Ben 25 haftalik hamileyim bebegimde böbrek sorunlari var dediler böbregi genişlemiş sanirim bebegimin suyunun az olduğunu söyledi suyunun cogalmasi icin yapilcak birsey yokmu doktor simdilik yapilcak bisey yok diyor doğumdan sonra böbrek nakli diyaliz olabilir dedi çok endişeliyim yapabileceğim birşey yokmu böyle bi sorunla karsilasan yokmu yardimci olun lutfen

İki aylık oğlum şu anda bana da 19. Haftada ayrıntılı ultrasonda bobreginde genişleme var takip edelim demişti doktor. Her ay böbrek ölçümü yapıldı en son 7,5 mm olmuştu şimdi küçülüyor 4,5 mm ye düşmüş inşallah senin de öyle olur. Genelde doğumdan sonra düzenliyor demişti doktorumuz.

Cevap verdiğin için tesekur ederim sen benden daha önce karsilasmissin bu sorunla umarim benm oglumunda küçülür böbrekleri sana dedimi doktor peki nakil diyaliz fln beni çok korkuttular bide akraba evliliginiz fln varmi esinle senin

Cevap verdiğin için tesekur ederim sen benden daha önce karsilasmissin bu sorunla umarim benm oglumunda küçülür böbrekleri sana dedimi doktor peki nakil diyaliz fln beni çok korkuttular bide akraba evliliginiz fln varmi esinle senin
Yok demedi canım. Takibini yapalım çoğunlukla dogumdan sonra 6 ay içinde normale döner dönmezse ameliyat gerekir demişti. Bir de doğuma kadar 1 cm e ulasmazsa hiç sıkıntı olmaz demişti. Şükür bizimki 7,5 mm de kaldi. Rabbim senin bebegine de sağlık sıhhat versin inşallah.

Benim bebegiminde böbreğinin biri 6mm digeri 6.5mm suanda korkmalimiyim bilmiyorum umarim benim bebegiminde böbrekleri normale döner

Ben 25 haftalik hamileyim bebegimde böbrek sorunlari var dediler böbregi genişlemiş sanirim bebegimin suyunun az olduğunu söyledi suyunun cogalmasi icin yapilcak birsey yokmu doktor simdilik yapilcak bisey yok diyor doğumdan sonra böbrek nakli diyaliz olabilir dedi çok endişeliyim yapabileceğim birşey yokmu böyle bi sorunla karsilasan yokmu yardimci olun lutfen
Canim böbrek sorununu bilmiyorum Allah sifasini versin insallah meleginin.bebegin suyu icinde saracoglunun bo videosunu izlemistim hergün bi bardak havuç suyu cok iyi geliyomus suyu cogaltiyomus

Benim bebegiminde böbreğinin biri 6mm digeri 6.5mm suanda korkmalimiyim bilmiyorum umarim benim bebegiminde böbrekleri normale döner
Bence başka bir doktora daha git için rahat etsin belki o kadar kötü değildir bebeginin durumu

Havuç suyu bebegin suyunu arttırıyor benim hamileliğinin başından beri susuzluk problemin vardı hergun büyük bardak havuç suyu içtim çok şükür oğlumun hiçbirşeyi yok suyu hep artıyordu sıralı içtigimde

Arkadaşlar nevsehir özel kapadokya hastanesinde ramazan güngör doktoruna giden doğum yapan varmi bide normal sezeryan doğum ücreti hakkinda bilgisi olan vrmi

Back
X