• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte bepanthol kullanılır mı

Asyamtugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
57
5
86
33
Merhaba arkadaşlar 26 haftalık gebeyim kollarımda ve elimde soyulma şeklinde kızarıklıklar oluştu cildimde kuruluk da var bildiğiniz yanıyor acaba ve bepanthol cilt bakım kremi kullansam bir zararı olur mu bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

içinde antibiyotik ve kortizon olmayan kremleri kullanabilirsin demişti doktor bana. Benimde cilt rahatsızlıklarım var. Özellikle bepanthol için sormuştum. ben farklı kremlerde kullanıyorum içinde özellikle kortizon yok diye.

Merhaba arkadaşlar 26 haftalık gebeyim kollarımda ve elimde soyulma şeklinde kızarıklıklar oluştu cildimde kuruluk da var bildiğiniz yanıyor acaba ve bepanthol cilt bakım kremi kullansam bir zararı olur mu bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Naftadermin cilt bakım kremini öneririm trendyol da satışı var. Hasise markası satış yapıyor. Yapısı bepanthol kadar yoğun değil bu yüzden rahatsız etmiyor ve gerçkten işe yarıyor. Naftalan yağıyla yapıldığı için de hiç bir yan etkisi yok

Back
X