Hamilelikte Beslenme

Mavi_demir

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2019
68
38
8
Merhaba deneyimli anneler ❤

Benim yeni hamile kalmış taze bir anneyim ve şu aralar gündemim beslenme

Sizin de bildiğiniz üzere hamilelikte bazı şeyleri yememiz tehlikeli örneğin az pişmiş et, pastörize olmayan süt ve ürünleri, iyi yıkanmamış sebze ve meyve vb. Liste uzayıp gidiyor

Sorun şu çalışan bir kadın olarak bazı zamanlar dışarda yemek zorunda kalıyorum hatta yurtdışına çıkmam gereken durumlar oluyor. Siz bu süreçte neler yaptınız doktorlarınız nasıl tavsiyelerde bulundu benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Canım hamılelık cok uzun sürec oldugu için sıkılıyorsun bu beslenme muhabbetınden. Zaten ıkı uc haftaya bulantın baslarsa benım gıbı 16. Haftaya kadar olmemek ıcın yersınız daha cok beslenme ıkıncı yarıda onem kazanıyor. Dısarda pek salata yemeyın ya da guvendıgınız yerleden tuketın sakatat mıdye sucuk vb ürünleri tüketmiyoruz ya da sakatat seversenız evde tüketıyoruz. Az pısmıs etlerı yumartayı tüketmiyoruz.20. Haftadan sonra bebis kilo almaya baslıyor o donemde beslenme onem kazanıyor. O zamana zaten baya bılgınız artar hayırlı olsun endıse etmeyın cok guzel zamanlar gecıreceksınız benım ıcın oyle devam edıyor suan

Valla istegim neye gelirse onu yerim hiç dikkat etmem eltim toprak yedi düşünün demir eksikligi varmis bide aserdi toprak ☺

Çok haklısınız şuan çok yeni olduğu için sanırım pimpirik yapıyorum

Valla istegim neye gelirse onu yerim hiç dikkat etmem eltim toprak yedi düşünün demir eksikligi varmis bide aserdi toprak ☺
İnsan internette okudukları ve izledikleri kadarı ile korkuyor ne yediğine dikkat etmekten çok nerede yediğin pis mi iyi yıkanmış mı derken korktum ben açıkcası

Merhaba kızlar
Hamilelikte en yararlı besinler nelerdir
Nasıl besleniyorsunuz ?

En çok önerilen Avakado ve somon balığı. Eğer imkan varsa haftada bir iki kez bunları tüketmek faydalı olacaktır, içindeki vitaminler efsanee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…