aaa gerçekten mi? Bir deneyeyim bari yaaTesekkur ederim arkadaslad tavsiyeleriniz icinKafam-karisik pnrcng meyveyi leblebi ile yemek gerekiyormus öyle duymustum bi arkadaşımdan şekerini kesiyormus biraz
6+3Kac haftalik hamilesin canımderyasimsek
Benm hala duzensiz bigun sut icerim iki gun icmem. Cok sukur dr kontrlunde hersey norml. Sennde sikintin yoksa cok telas yapma:)) bide eslerden cok beklentiye girme sen uzulursun:) yani oyle hizmet eden erkeklerde vardir tabi ama bize denk gelmemis:)) ben iki ay yatmistim o zmn elinden geleni yapti ama simdi yapmaz bisy. Su icmene zararli seyler yememene dikkt etmeni tavsiye ederm. Sonrasida canin ne istiyosa:))Merhaba kızlarr sizlere birsey danışmak istiyorum 16 haftalik hamileyim beslenme duzenimi oturtamadim yani bu durum aslında benden kaynaklaniyor unutuyorum yada üşeniyorumdüzenli hicbirsey yiyemiyorum eşim de hatirlatmiyor sagolsun biseyi hazirlayip getirme huyu da hic yoktur sagolsun bu durum beni rahatsız ediyor biseyler yapmaya çalışıyorum istedigim sekle ulasamadim ama biliyorumki bi zaman sonra tekrar eskiye dönecek halim arkadaslarima soruyorum hergun duzenli sut icen yumurts yiyen findik cevis fistik a meyveye abanan bir suru insan var bi ben mi boyleyim beslenme konusu cok mu önemli nolur icimi rahatlatin bana bi tavsiye verin bundan sonra duzelsem ise yarar mi ne kadar neyden yemek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?