Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetMerhaba kızlar gruba yeni katıldım ve hamile olduğumu yeni öğrendim ilk kan testi sonucum da beta hcg 154 tü 5 gün sonra 1123 oldu sizce kese görülebilir mi nasıl?
Teşekkür ederimmm
Teşekkür ederimmm![]()
Amin inşallah canım benim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinSağlıkla kucağına al canım hayırlı ve sağlıklı bir evladın olsun
Amin bana daAmin inşallah canım benim Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin![]()
Aminnn en kısa zamanda İnşallahhhAmin bana da
Şuan karından görünmeyebilir ama 2 gün sonra giderseniz görünür 2 bin üzeri hayırlı olsn şimdiden:)Merhaba kızlar gruba yeni katıldım ve hamile olduğumu yeni öğrendim ilk kan testi sonucum da beta hcg 154 tü 5 gün sonra 1123 oldu sizce kese görülebilir mi nasıl?
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım 2 bin üzeri o civarlarda görülebilirMerhaba kızlar gruba yeni katıldım ve hamile olduğumu yeni öğrendim ilk kan testi sonucum da beta hcg 154 tü 5 gün sonra 1123 oldu sizce kese görülebilir mi nasıl?
Hımm anladım 3 gün sonra gideceğim inşallah. çok teşekkür ederim sağolunŞuan karından görünmeyebilir ama 2 gün sonra giderseniz görünür 2 bin üzeri hayırlı olsn şimdiden:)
Hımm teşekkür ederim canım amin inşallah çok sağolHayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım 2 bin üzeri o civarlarda görülebilir![]()
Kizlar ya bende c.tesi kan verdim 2 gün geciktim 18.98 çıktı bugün tekrar verdim yarın ogrencem sonucu sizce yukselirmi
Yükselir diye düşünüyorum ama tam bilmiyorum benim 5 gün arayla yükselmişti ilk sonucuma göreKizlar ya bende c.tesi kan verdim 2 gün geciktim 18.98 çıktı bugün tekrar verdim yarın ogrencem sonucu sizce yukselirmi
Canim şimdi ciktida 42,2 çıkmış dusukmu ilki 18,89duYükselir diye düşünüyorum ama tam bilmiyorum benim 5 gün arayla yükselmişti ilk sonucuma göre![]()
Artış gayet güzel. Hayırlı olsunCanim şimdi ciktida 42,2 çıkmış dusukmu ilki 18,89du
Sağlık ocağında vermiştim 2 güne göre düşük değer diyor moralim bozuldu bı kadın doğuma mi gitcem tekrar kan versemArtış gayet güzel. Hayırlı olsun![]()
Hayır düşük değil 2 katından biraz fazla hatta. Ben yanlış mı hesaplıyorumSağlık ocağında vermiştim 2 güne göre düşük değer diyor moralim bozuldu bı kadın doğuma mi gitcem tekrar kan versem