Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya yarın tekrar vericem bakalımHayır düşük değil 2 katından biraz fazla hatta. Ben yanlış mı hesaplıyorum![]()
Kan testi daha güvenilir oluyor tabi ki ama çatlatma iğnesinin etkisi nasıl oluyor bilmyorum inşallah gebeliktir bu çıkan çizgideEki Görüntüle 3046363
Hanımlar merhabalar
31 martta İki tane çatlatma iğnesi oldu 2 nisandan aşılama yapıldı bugün normal kaset test yaptım sanki hafif silik sizce çatlatma iğnesinin etkisi midir yoksa gebelik midir
Normalde 15 nisanda kan vereceğim ben dayanamadım öylesine test yaptım![]()
İnşallah sağolun heyecanla cuma gününü bekliyorum kan testi içinKan testi daha güvenilir oluyor tabi ki ama çatlatma iğnesinin etkisi nasıl oluyor bilmyorum inşallah gebeliktir bu çıkan çizgide![]()
İnşallah canımbence yükselebilir
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünküYükselir bencede bende 2 kat artıyormuş diye duymuştum bu konularda çok bilgili değilim canım ama içini rahat tut bol bol dua et![]()
Olabilir belki de ederim tabi ki dualarım sizinleİnşallah canım
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü
7 Nisan'da <2.3
9 Nisan'da 18,98
11 Nisan'da 42, 2 çıktı yani bence 8 Nisan'da yerlesme oldu yeni olduğu için yavaş ilerliyor diye düşünüyorum![]()
Yerleşme 8 nisanda olmaz, döllenme gerçekleşir , embriyo rahme yerleşir yerleştikten bir ortalama 10 gün sonra kana beta hcg hormonu geçmeye başlar. 2 günde bir 2 katı artış olması gerekir sizinde 2 katı olmuş bence takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsunİnşallah canım
Sizde edin inşallah canım benim birde 2 ci ama oğlumda öğrendiğimde 325 di bu çok düşük geldi ama geç döllenme diye düşünüyorum çünkü
7 Nisan'da <2.3
9 Nisan'da 18,98
11 Nisan'da 42, 2 çıktı yani bence 8 Nisan'da yerlesme oldu yeni olduğu için yavaş ilerliyor diye düşünüyorum![]()
İnşallah canımYerleşme 8 nisanda olmaz, döllenme gerçekleşir , embriyo rahme yerleşir yerleştikten bir ortalama 10 gün sonra kana beta hcg hormonu geçmeye başlar. 2 günde bir 2 katı artış olması gerekir sizinde 2 katı olmuş bence takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun![]()
Allah razı olsun canımOlabilir belki de ederim tabi ki dualarım sizinle![]()
Kizlar ya bende c.tesi kan verdim 2 gün geciktim 18.98 çıktı bugün tekrar verdim yarın ogrencem sonucu sizce
Hayırlı olsun sağlıcakla bebeğine kavuşmanı dilerimCanim 123 çıktı![]()
Sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah AllahCanim 123 çıktı![]()
Amin canım inşallahSağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah![]()