Hamilelikte beta hcg değeri

KaRTAnESiii1021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
9
2
1
23
Selam kızlar bata 6 gün kala beta hcg değerim 109 çıktı erken yumurtlama mı olmuş şuan kan testimin üstünden 5 gün geçti bugun yine kan verdim yarın belli olucak kan testim ne kadar yükselmesi gerekiyor

Bosverin kafanıza takmayın sayısal değerleri. Burada hcgsi düzenli artmayan ama kucağına alan kaç anne var. Her gebelik kendine özel. 6 gün kala sonucunuz gayet iyi çıkmış ☺️

2 günde 1 yaklaşık 2 kat artması gerekiyor tam bi şey söylemek mümkün değil çünkü kimisinde yaklaşık 2 kat artıyor kimisinde 2 kattan fazla artıyor.

Merhaba kizlar nolursuz bana yardim edin. Men kan tahlili yapdirdim adedimden 10 gun sonra beta deyerim 49554.8 cixdi. 5-25mme/ml ne demek nolar yardim edin
Screenshot_20220614-081216_Word.webp

Canim benim gidemedim. Kocam işdedi. Bende rus dilini bilmiyorum
Değeriniz bir tık yüksek sadece oda ikiz gebeliğe yorabilirz ya da erken döllenme sonucu olmuş olabilir kendiniz de konu açmışsınız ordan cevap vermişler zaten sakin olursanız zaten olumlu sonuçlar alırsınız 🌸

Değeriniz bir tık yüksek sadece oda ikiz gebeliğe yorabilirz ya da erken döllenme sonucu olmuş olabilir kendiniz de konu açmışsınız ordan cevap vermişler zaten sakin olursanız zaten olumlu sonuçlar alırsınız 🌸
Canim benim sogan kuru kullandim 2 ay. Ilk ay 8 gun regl. Oldum 2ci ay 2 gun regl oldum. Adetime 10 kala test yapdim pozitiv cikti. 2ci xett aninda cikmiwdi

Canim benim sogan kuru kullandim 2 ay. Ilk ay 8 gun regl. Oldum 2ci ay 2 gun regl oldum. Adetime 10 kala test yapdim pozitiv cikti. 2ci xett aninda cikmiwdi
Adetine 10 gün kala mı 10 gün geçtikten sonra mı? Üstüne görmüş olabilirsin

Back
X