- 26 Mayıs 2022
- 9
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi KaRTAnESiii1021
-
Doktorunuza sordunuz mu? İkiz gebelik olabilir.Merhaba kizlar nolursuz bana yardim edin. Men kan tahlili yapdirdim adedimden 10 gun sonra beta deyerim 49554.8 cixdi. 5-25mme/ml ne demek nolar yardim edinEki Görüntüle 3083541
Canim benim gidemedim. Kocam işdedi. Bende rus dilini bilmiyorumDoktorunuza sordunuz mu? İkiz gebelik olabilir.
Değeriniz bir tık yüksek sadece oda ikiz gebeliğe yorabilirz ya da erken döllenme sonucu olmuş olabilir kendiniz de konu açmışsınız ordan cevap vermişler zaten sakin olursanız zaten olumlu sonuçlar alırsınızCanim benim gidemedim. Kocam işdedi. Bende rus dilini bilmiyorum
7 haftalık hamilesiniz kalp atışı duyabilirsiniz.. bende öyle çıkmıştıMerhaba kizlar nolursuz bana yardim edin. Men kan tahlili yapdirdim adedimden 10 gun sonra beta deyerim 49554.8 cixdi. 5-25mme/ml ne demek nolar yardim edinEki Görüntüle 3083541
Canim benim sogan kuru kullandim 2 ay. Ilk ay 8 gun regl. Oldum 2ci ay 2 gun regl oldum. Adetime 10 kala test yapdim pozitiv cikti. 2ci xett aninda cikmiwdiDeğeriniz bir tık yüksek sadece oda ikiz gebeliğe yorabilirz ya da erken döllenme sonucu olmuş olabilir kendiniz de konu açmışsınız ordan cevap vermişler zaten sakin olursanız zaten olumlu sonuçlar alırsınız
Canim benim ben mays ayinin 3-4 cu gunler reng olmuwdum. 7 haftalik nasil ola bilirki7 haftalık hamilesiniz kalp atışı duyabilirsiniz.. bende öyle çıkmıştı
Adetine 10 gün kala mı 10 gün geçtikten sonra mı? Üstüne görmüş olabilirsinCanim benim sogan kuru kullandim 2 ay. Ilk ay 8 gun regl. Oldum 2ci ay 2 gun regl oldum. Adetime 10 kala test yapdim pozitiv cikti. 2ci xett aninda cikmiwdi
Yok canim benim mayisda 3-4 gunler regil oldum onan sonrada olmadim zaten. Regil olmama 10 gun kala test yaptim pozitivki sonra adet olmadimAdetine 10 gün kala mı 10 gün geçtikten sonra mı? Üstüne görmüş olabilirsin
Sizin şimdi ne zaman regli olmanız gerekiyor?Yok canim benim mayisda 3-4 gunler regil oldum onan sonrada olmadim zaten. Regil olmama 10 gun kala test yaptim pozitivki sonra adet olmadim
Bu ayin 3u amma olmadim 11 gun gecikmem varSizin şimdi ne zaman regli olmanız gerekiyor?
Tamamdır betanız çok yüksek değil telaş yapmanıza gerek yok, doktora gittiğiniz zaman kesesini görebilirsiniz inşallah ama yakın zaman da doktora gidin ihmal etmeyin..Bu ayin 3u amma olmadim 11 gun gecikmem var
Tewekgur ederim canim benim❤Tamamdır betanız çok yüksek değil telaş yapmanıza gerek yok, doktora gittiğiniz zaman kesesini görebilirsiniz inşallah ama yakın zaman da doktora gidin ihmal etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?