Hamilelikte Beyin Damar Tıkanıklığı Lütfeenn

Ea2012

Mutlu
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
361
206
23
Merhaba arkadaşlar
Öncelikle 20 yaşındayımm durumu şöyle anlatayım
Bende migren var tanısı 2 yıl önce konuldu. Son 6 aydır şiddetlenen baş agrılarmdan dolayı (yatıyorum baş agrisiyla , kalkiyorum bas agrisiyla) Dr a gittim . beyin mr ı istedi. 1hafta sonra beyin mr ına girdim . 1 hafta sonrada sonuç cikti. Dr gittim . Beynimde birkaç damarın tıkanık oldgnu söyledi. Gelişmiş cihazlari iyi olan başka bir hastaneye yönlendirdi . tetkikler yapilmasi gerekiyormus. Tabi ben çok üzüldüm 31 aralikta öğrendim . ailecek üzüldük ama Allah beterinden korusun en azından tedavisi var diye teselli buluyorum. Ve biz 6 aydır çocuk planliyorduk damar tikaniklgmi öğrenince o akşam esimle konuştum çocuk işini askiya alalim tedavimi halledeyim diye. 1ocaktada regli olmam gerekiyordu ve ben hala olmadim . tam gününde olur gecikmedi hic
şimdi çok korkuyorum ya bebek varsa ki anneler hisseder hissediyorum tedavimi ne yaparım . salı günü başka hastaneye gitcektim beyin damar tıkanıklığı için ben pazartesi gebelik testi yapcam sonuç pozitif olursa işler karisacak . her şerde bir hayır vardır elbet
bebek istiyorduk .
demem o ki hamilelikte beyin damar tıkanıklığı için tedavi olanınız oldu mu ?
İyi akşamlar.

RABBİM size önce sağlık versin..

ferah tutun içinizi..

İnş. Dileğimiz bu yaron test alcam bakalım eğer bebis varsada yapacak birşey yok kaç aydir istiyordu bu olay cikana kadar elbet bundada vardır bir hayir

İnş. Dileğimiz bu yaron test alcam bakalım eğer bebis varsada yapacak birşey yok kaç aydir istiyordu bu olay cikana kadar elbet bundada vardır bir hayir

kesinlikle herşeyin bır hayrı var.. Allah hayırlısını versin :)

Back
X