- 25 Temmuz 2016
- 8
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Never_say_never
kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben 2 yıllık evli 16 haftalık hamileyim. Eşimle uzun yıllar sevgiliydik çok isteyerek evlendik ama evlendiğinizden beri hiç ummadığımız sorunlar yakamızı bırakmadı. Çok kızdığım boşanmayı düşündüğüm çok Zaman oldu ama sevgim bir türlü azalmadığı için bir de gerçekten ciddi bir sorunumuz olmadı şımarıklık mı yapıyorum deyip hep vazgeçtim. Hamile kaldığımdan beri ben haliyle hassaslaştım ama o bu durumda bana hiç destek olmadı. Aynı tas aynı hamam ne kavgadan çekiniyor ne gürültüden. Ben bebeğimi daha anne karnında huzursuz bir çocuk olarak yetiştirmek istemiyorum. İsteyerek bir çocuk sahibi olduk artık bencilliği kuru çekişmeleri bırakıp ona huzurlu bir yuva hazırlamayınız ama eşimin umrunda değil. Hamile bir kadını kırmaktan kavga etmekten hiç çekinmiyor.
Pazar günü beyefendi kendi çıktı gezdi akşam marketten birşeyler getireceğim sonra arkadaşımla buluşacağım değince ben de sıkıldım tüm gün gezdin gel yürüyüşe çıkalım deyince kıyamet koptu. Bende çok ağır konuştum inkar etmiyorum ama haketti. Çekti gitti o andan beri küsüz. Bu Sabah kasığıma şiddetli ağrı girdi çok korktum ağlayarak söyledim. Sana müstahak şu yaptıklarına bir bak tarzı şeyler söyleyip gitti. Hani çok önemliydi bu çocuk önemseyen adam böyle yapar mı? Çocuğa birşey olur mu diye merak etmedi ve saat onbir oldu gelen giden yok merak eden yok. Ki bu güne kadar kavgalı olduğumuzda özellikle eve gelirdi ilk defa bunu yaptı. O kadar kırıldı ki içinde bir şeyler. Artık bu adamın beni ve bebiğimi hakettiğini düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum lütfen bana fikir verin o gelmeden eşyalarımı toplayıp gidesim var
Pazar günü beyefendi kendi çıktı gezdi akşam marketten birşeyler getireceğim sonra arkadaşımla buluşacağım değince ben de sıkıldım tüm gün gezdin gel yürüyüşe çıkalım deyince kıyamet koptu. Bende çok ağır konuştum inkar etmiyorum ama haketti. Çekti gitti o andan beri küsüz. Bu Sabah kasığıma şiddetli ağrı girdi çok korktum ağlayarak söyledim. Sana müstahak şu yaptıklarına bir bak tarzı şeyler söyleyip gitti. Hani çok önemliydi bu çocuk önemseyen adam böyle yapar mı? Çocuğa birşey olur mu diye merak etmedi ve saat onbir oldu gelen giden yok merak eden yok. Ki bu güne kadar kavgalı olduğumuzda özellikle eve gelirdi ilk defa bunu yaptı. O kadar kırıldı ki içinde bir şeyler. Artık bu adamın beni ve bebiğimi hakettiğini düşünmüyorum. Yanlış mı düşünüyorum lütfen bana fikir verin o gelmeden eşyalarımı toplayıp gidesim var