Acil kızlar yardım edin kafayı yicem 4 ay 15 günlük hamileyim resmen 4 ay bitti 5.aya girdim bulantım haffledi ama haşa geçmedi yüzde yüz ne yesem midem kötü oluyo sonunda bu kadar sürüp snra tamamen geçen oldu mu ? Umudum kalmadı 5 ay sürüp geçen var mı ne olur yardm edin psikolojim iyice bozuldu artık eski halime dönmek istiyorum
Acil kızlar yardım edin kafayı yicem 4 ay 15 günlük hamileyim resmen 4 ay bitti 5.aya girdim bulantım haffledi ama haşa geçmedi yüzde yüz ne yesem midem kötü oluyo sonunda bu kadar sürüp snra tamamen geçen oldu mu ? Umudum kalmadı 5 ay sürüp geçen var mı ne olur yardm edin psikolojim iyice bozuldu artık eski halime dönmek istiyorum
Merhaba ben de 4 aylık gebeyim.benim ilk üç ay çok kötüydü sonra geçti.belki psikolojik çünkü hep 3.aydan sonra geçeceğini düşündüm.simdi arada oluyor.ama cevremde 9 ay devam eden de varmış değerlerde sorun yoksa normaldir
Bir de bişey soracam ya yazdım ama cevap verenler olmadi.ben 3 lü test yaptırdım.degerler kaç olmalı biliyor musunuz
Benim afp 75.
Beta hcg 12956
Eu3 0.807
Abo kan tayini A rh pozitif