Hamilelikte bulantısı 5 ay ya da daha fazla sürenler???

darvin

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
42
5
16
38
Acil kızlar yardım edin kafayı yicem 4 ay 15 günlük hamileyim resmen 4 ay bitti 5.aya girdim bulantım haffledi ama haşa geçmedi yüzde yüz ne yesem midem kötü oluyo sonunda bu kadar sürüp snra tamamen geçen oldu mu ? Umudum kalmadı 5 ay sürüp geçen var mı ne olur yardm edin psikolojim iyice bozuldu artık eski halime dönmek istiyorum😭

Acil kızlar yardım edin kafayı yicem 4 ay 15 günlük hamileyim resmen 4 ay bitti 5.aya girdim bulantım haffledi ama haşa geçmedi yüzde yüz ne yesem midem kötü oluyo sonunda bu kadar sürüp snra tamamen geçen oldu mu ? Umudum kalmadı 5 ay sürüp geçen var mı ne olur yardm edin psikolojim iyice bozuldu artık eski halime dönmek istiyorum😭
Cnm 4 ay olmuştu benimde.9 ay çeken de var . Hormonlara bağlı . Ama azalır tahminim baya artik bu aralar

Merhaba ben de 4 aylık gebeyim.benim ilk üç ay çok kötüydü sonra geçti.belki psikolojik çünkü hep 3.aydan sonra geçeceğini düşündüm.simdi arada oluyor.ama cevremde 9 ay devam eden de varmış değerlerde sorun yoksa normaldir

Bir de bişey soracam ya yazdım ama cevap verenler olmadi.ben 3 lü test yaptırdım.degerler kaç olmalı biliyor musunuz
Benim afp 75.
Beta hcg 12956
Eu3 0.807
Abo kan tayini A rh pozitif

9 ay afedersin kustum yetmedi sezaryen masasnda da kustum hiç bir şey fayda etmedi bna

Back
X