Hamilelikte-bunaldım

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
30+3 mutlu giden bir hamileliğim var fakat bazi insanlari anlamiyorum cok sismissin cok degismissin taniyamadim karnin kocaman olmus ellerinde sismis yuzun bi bicim olmus gibi yorumlar cok fazla duyuyorum.cok uzuluyorum hatta suanda agliyorum tabiki kilo alicam tabiki gobegimde buyucek ben hamileyim ama cok moralm bozuluyo herkesin son gunlerde beni gordukleri tepkileri cok zoruma gidiyo.

Tavuk gibi yumurtlayıp üstünde kuluçkaya yatmıyorum , içimde insan yavrusu var. Şişerimde, göbeğimde çıkar.Kim doğurduğu gibi kalmış ki.

Derdim ben olsam :)
Sıkma canını güzel anne hepsi geçer, bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter :)

Gercekten olmuyor insanlar cok dusuncesiz senin daha iki ayin var ohooo kim bilir daha nolursun bu gobek ne boyle diye hayretle bakiyorlar cok zoruma gitti bi ortama girmekten cekiniyorum artik kilomu sormalarindan ve beni herseferinde of cok fena sismissin demelerinden skldm.Evden disari cikmak istemiyorum hep olumsuz yorumlardan skldm.

Kız sen onlara ne bakıyorsun kıskanıyorlar seni . Tazecik anne olacaksın tüm hücrelerin yenilenecek minnoş bi bebeğin olacak evine melekler dolacak cennetten bi bahçe gibi kokacak evinin her köşeSi sen anne gibi kokacaksın evinin neşe kaynağı geliyor çekemiyorlar seni :)))) ben kilo almıyorum aksine kilo veriyorum hani şu tv de pilates yapan anneler gibiyim kemiklerim sayılıyor beni gören yarın ölürsün demiyor bi tek. Bebeğin zayıf galiba senin sütün olmaz bebek erken doğar başlarda düşük yaparsın diyorlardı . Bendeki de bi hastalık metobolizmam normal bi insanın 2-3 katı hızlı çalışıyor hamileyken. Kilo almak için bi yerimi yırtıyorum ama Yok. Bana yüzün çökmüş diyenler yaşlı teyzeler gibisin diyenler ohooo )) bende diyorum kıskanıyorsunuz beni :))

İnanin ben de cok kilo almadim yani ama gobegim buyudu bunun farkindayim nefes kontrolum degisti sen agirlasmissin taniyamadim bak nefes nefese kaliyorsun sismissin nedir ya taninmicak neyim var neden boyle diyolar esimin teyzesi yok yok sana pijama alicaktim ama ben tutturamam xL olmaz sana diye hayretle bakti ve son nokta oldu yani icim cöktü resmen cok mahcup oldum simdi kapattm kendmi bir saattir tutamiyorum keske bende oyle dusunsem guclu olamiyorum bu konuda utaniyorum artik.

Karnında kedi yavrusu yok insan yavrusu var tabiki kocaman bi göbeğin olacak hayır yani çok kilo alsan nolacak. Kuzenimin eşiyle haftalarımız aynı nerdeyse o çok kilo aldı her gördüğümüzde annemle ay sana çok yakıştı hamilelik diyoruz ama cidden hamilelik şişmanlık gibi değil yakışıyor annelik yüze vuruyor o tombiklik sevimli hale geliyor. Sana böyle söyleyenlerin seni çekemedikleri başka yerler vardır açık aramışlar akıllarına bu gelmiş

diğer çocugu leyleklere siparis vericem. Annenize sorun da sizi getirenlere siparis edeyim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…