Hamilelikte bunlar normal mi?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Aşırı yoruluyorum henüz 5. haftadayım bazen çok fena nefes darlığı oluyor az önce makineye çamaşır attım hemen yoruldum oturdum kalbim nasıl hızlı atıyor görmeniz lazım sesini bile duyuyorum yavaş yavaş dindi geçmişimde astım vardı dün doktora dedim aşırı nefes darlığı oluyor diye kan tahlilleri verdim sonra bakıcaz dedi pek bir şey demedi yani bunlar normal mi? Her hangi bir ilacı var mıdır ki? Ben şimdiden bu kadar erken yorulmaya ve nefes darlığına başladıysam işim zor gibi gözüküyor...

Bulunduğunuz yerde hava nasıl? Benim de çok sıcak olunca nefes darlığı oluyor. Doktorum normal demisti. Yorgunluk da normal. Kahve, çay içiyor musunuz belki onlar da etkiliyor olabilir.

Kansızlık yapıyor genelde nefes darlığı. Bende yoktu ama ilk haftalarda başlamıştı nefes darlığı. Kan basıncı yükseliyo gayet normal yaşadıkların

Bulunduğunuz yerde hava nasıl? Benim de çok sıcak olunca nefes darlığı oluyor. Doktorum normal demisti. Yorgunluk da normal. Kahve, çay içiyor musunuz belki onlar da etkiliyor olabilir.
Evdeyim ve ev biraz fazla sıcak bunaltıcı ama şu an hafiften esiyor havadan mı bilmiyorum az önce rahatlayayım diye duş aldım orda bile nefes sürekli daralıyordu derin derin nefes alıp verdim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri onları kestim içmiyorum

Hamile olduğumu ilk öğrendiğim günlerde, böyle bir nefesime doyamama durumu yaşıyordum..

Hamilelikle ilgili değildir henüz adetiniz bile 1 hafta geçmiş nerdeyse.
Butün tahlil ve tetkikleriniz yapılsın belli olur sebebi bulantılar bile 7 haftada başlıyor yorgunluk ve nefes darlığı 27 haftam bitiyor şimdilerde merdiven çıkarsam çok yürürsem oluyor

Hamilelikle ilgili değildir henüz adetiniz bile 1 hafta geçmiş nerdeyse.
Butün tahlil ve tetkikleriniz yapılsın belli olur sebebi bulantılar bile 7 haftada başlıyor yorgunluk ve nefes darlığı 27 haftam bitiyor şimdilerde merdiven çıkarsam çok yürürsem oluyor

Herkesin farklı oluyor belirli bir haftası yok ki. Benim de adetin geçtiği hafta yorgunluk başlamıştı. Bulantı da aynı şekilde hiç yaşamayan da var 4. 5. haftada hemen başlayan da var.

Evdeyim ve ev biraz fazla sıcak bunaltıcı ama şu an hafiften esiyor havadan mı bilmiyorum az önce rahatlayayım diye duş aldım orda bile nefes sürekli daralıyordu derin derin nefes alıp verdim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri onları kestim içmiyorum

Benim sıcak çok etkiliyor, 1 - 2 gün klimamiz çalışmamıştı ben ölüyorum sandım, paniğimi kontrol edemesem daha da fenalaşabilirdim. Sakin olup başka şeyler düşününce rahatladım. Bir üye daha söylemis sizin kansızlık nedeniyle de olabilir, o da nefes darliğı yapiyor.

Benim sıcak çok etkiliyor, 1 - 2 gün klimamiz çalışmamıştı ben ölüyorum sandım, paniğimi kontrol edemesem daha da fenalaşabilirdim. Sakin olup başka şeyler düşününce rahatladım. Bir üye daha söylemis sizin kansızlık nedeniyle de olabilir, o da nefes darliğı yapiyor.
Sıcakta olabilir evet dün annemlerdeydim ev ferahtı neredeyse hiç midem vs bulanmamıştı akşam eve geldim hemen bulanmaya başladı şu anda hafiften bulanıyor sıcakta baya çatı katı bide ev

bulunduğun yeri sürekli havalandırman lazım ve sık sık mola vererek çalışabilirsin kendini yormaman için

bulunduğun yeri sürekli havalandırman lazım ve sık sık mola vererek çalışabilirsin kendini yormaman için
Aynen bende öyle yapıyorum ama saat 2 den akşam 6-7 ye kadar ev hamam gibi oluyor ferah yer yok şu an balkona geçtim esiyor nasıl iyi geldi bulantı falan kalmadı sadece biraz karnım acıktı evdeki bir şeyleride yiyesim yok eşimin gelmesini bekliyorum dışarı çıkmak için

Aynen bende öyle yapıyorum ama saat 2 den akşam 6-7 ye kadar ev hamam gibi oluyor ferah yer yok şu an balkona geçtim esiyor nasıl iyi geldi bulantı falan kalmadı sadece biraz karnım acıktı evdeki bir şeyleride yiyesim yok eşimin gelmesini bekliyorum dışarı çıkmak için
ay çok tatlı yazmışsın :emir_bebek::KK200::nazar: Allah kolaylıklar versin. Bir ömür mutluluklar dilerim :KK36:

Back
X