Hamilelikte Burun Kanaması ve Aşırı baş ağrısı yaşayanlar....

serra1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
19
0
86
İstanbul
Merhaba,

4 Aylık hamileyim ve 1 haftadır hergün burnum kanıyor,başım ağrıyor.Sizde de bu durum var mı?:50:

Merhaba,

4 Aylık hamileyim ve 1 haftadır hergün burnum kanıyor,başım ağrıyor.Sizde de bu durum var mı?:50:
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım haftamız aynı ilerliyor bende 16 haftalık hamileyim... bende de inanılmaz baş ağrıları başladı acaba migren mi diye şüpheleniyorum ama benim eskiden hiç başım ağrımazdı.. burnum kanamıyor ama baş ağrım çok fazla. doktorum normal dedi olacak diyor... ama ilaç kullanmıyorum başım ağrıdığında biraz uyumaya çalışıyorum:(( sanada geçmiş olsun

vucudun su ihtiyaci artmis olabilir kızlar , bol bol su icin bas agrisini rahatlatır.

dün benim bütün gün başım ağrıdı.Burnum hep tıkalı kanamıyor ama nefes zor alıyorum

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım haftamız aynı ilerliyor bende 16 haftalık hamileyim... bende de inanılmaz baş ağrıları başladı acaba migren mi diye şüpheleniyorum ama benim eskiden hiç başım ağrımazdı.. burnum kanamıyor ama baş ağrım çok fazla. doktorum normal dedi olacak diyor... ama ilaç kullanmıyorum başım ağrıdığında biraz uyumaya çalışıyorum:(( sanada geçmiş olsun

Teşekkür ederim.Aynı şekilde bende hiç bu kadar kesintisiz baş ağrısı yaşamamıştım ama şuan düzenli olarak baş ağrısı yaşıyorum.Bol bol su için dedi doktorum.Burun kanaması da nrmal yazıyor internette.KBB doktoruna gittim oda normal dedi.Hayırlısı umarım en yakın zamanda geçer.

canlarım benimde çok ciddi baş ağrım oluyor.nescafe içiyorum nescafe gold iyi geliyor.doktorumda bir kupaya izin verdi

ben de bu haftanın başından beri hergün baş ağrısı çekiyorum,dayanamayıp bi parol içiyorum bazen ama o bile geçirmiyor ağrıyı, ayrıca her sabah burnum kanıyor,çok değil ama işte afedersiniz sümkürürken kan geliyor, bol bol da su içiyorum ama yinede geçmiyor:50: ne zaman geçecek bu ağrıııııı ?:43:

Son düzenleme:
Susuzluk tansiyonu çıkarttığı için müthiş bir baş ağrısı oluyor. Başınız ağrıyorsa ve az su içiyorsanız, kesinlikle dikkat edin. Yaşadım, aşırı kusmadan dolayı su bile içemez daha doğrusu suyu bile kusar hale gelmiştim. Serumla yavaş yavaş toparladım. Aman diyorum hemen doktora gidin :)

Back
X