Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim hemen hemen haftada bir olmaya başladı ve bugun de olunca farkettim ki yoğun bir baş ağrısından sonra burun kanamam oluyor. Sizinde oluyor mu ?
Benim ilk baslarda cok daha fazla oldu gripten dedim kaloriferden dedim baktim ki icimizdeki minnaktan oluyormus canim hem hormonlar hem de vucudumuz ona kan gondermek icin damarlar aciliyormus.hersey onlar icin yani. Sonrasinda bas agrim kesiliyor ama benim, iyi oluyor .sizin de geciyor mu bas agriniz?
Benimde oldu bende cocuklugumdan beri yasadigim bi sorundu ve hamile kaldigim zamana kadar 4yil falan kanamamisti sonra hamileliyimde ysadim ve normal dogumda bu durumla karsilasacagimdan cok korkuyordum cok sukur normal dogum yaptim hic bi kanama falan olmadi burnumda darisi basina
Kan ilaci kullaniyorum da bir ise yaramadi ferrum , daha sonra değiştirdik ilaci bakalim artacak mi bilemiyorum simdi...Doktorum biliyor sunu ye ic vs ama olmuyor iste, ayrica da daha doktor da bile kararli degilim acikcasi
Anladim midenizle ilgili problem var mi cunku benim annem kansiz dr midesi kani tutmuyordur gibi cumle kurdu
Keciboynuzu pekmezi,kara o buyuk uzumler de artirmaz mi acaba, tek bebek dimi
Tek evet mide de gastrit var sadece ama daha yeni yeni cikti bu kanamalar diyebilirim parça bile geldi ... kadin dogum degil de , bir kbb doktoruma gidicem havalar biraz acsa diye bekliyorum :) ilo defa duydum öyle bir cümle de mide kani tutmazmiymis
Onun bi tutma kapsitesi var onu azaltiyormus. yattiginiz odada yeterli havalandirma ve nemlendirme sagliyor musunuz o da cok etkili,insaallah kotu bir sonuc cikmaz
Evin günlük rutin her seyi yapiliyor havalandir supur sil sonra da otur kismetse olur u izle :) bakalim insallah cikmaz cok tesekkur ederim ilgin icin.
Rica ederim ne demek keske yardimimiz dokunsa :) cok yormayin kendinizi. B12 vitamini de kan degerleri icin onemli imis .benim dr um ne sorsam muhim degil hamilesin diyor ben de oyle bakiyorum.
iMom Omega ( özelde ki doktorum verdi)
Gynoferon - kan ilacı ( devlet kadın doğum)
Decavit ile monovit D3 ( saglik ocagindan verildi ama ben sadece decavit i kullaniyorum)
Sen hangi ilacları kullanıyorsun?