Kızlar benim hemen hemen haftada bir olmaya başladı ve bugun de olunca farkettim ki yoğun bir baş ağrısından sonra burun kanamam oluyor. Sizinde oluyor mu ?
Tansiyonunu kontrol ettirdin mi kanama sırasında canım? Benim de sık sık kanıyordu ama oyle foșur foșur değil sızıntı şeklinde... doktora sordum tansiyonunu takip et, yüksekse haber ver dedi. Sorun tansiyon değilse kulak burun boğaz doktoruna muayene ol dedi. Hamileyken bazen burunda bir kitle oluşuyormuş, alınması gerekiyormus demişti...
Ettirmedim o an kalakalıyorum çunku birden ateş basıyor , tüm vucudum zonkluyor gibi bir ağri bürüyor sanirim tansiyonum cıkıyor. Tansiyon ise kadin dogum mu ilgileniyor ki
Ettirmedim o an kalakalıyorum çunku birden ateş basıyor , tüm vucudum zonkluyor gibi bir ağri bürüyor sanirim tansiyonum cıkıyor. Tansiyon ise kadin dogum mu ilgileniyor ki
İste tansiyon yüksekse ona gore bir doktora yonlendirecekti demekki.. benim olcturdugumde tansiyonumda sorun cikmadi. Ayni dediğin gibi başımda sanki baş aşağı duruyormuşum gibi bir basınç ve ateş basması hissediyordum ara sıra ama Daha önce tansiyon problemi yaşamadığım için tansiyonum mu çıkıyordu anlamiyordum. Evde alet olmadığı için tam o an hic ölçmedim aslında :)
Ay bende oyleyim iste evde tansiyon aleti olmadigi icin o an olcemiyorum benimde yoktu oyle bir problemim genelde düserdi ama hamilelikte hersey tersine cikiyor geliba