Hamilelikte burun spreyi ( çok acil lütfen yardım edin )

Ecannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar 38 haftalık hamileyim 31. Haftam da hastalandım geçti ama burun tıkanıklıgım kaldı burun iç etlerim şişiyor doktorum burun spreyini kullanabilcegimi söyledi ( illadin ) aksi halde aslaaa nefes alamıyorum panik atak geçiriyorum sadece burnumu bu sprey açtı ve açıyor bagımlı olmaktan çok korkuyorum burnumla ilgili asla başka sorun olmadı ilk defa böyle bişey yaşıyorum geçmişte kullanıp dogumdan sonra ( sprey kullandıgı halde ) geçen var mı ?

Kızlarr kullanan kimse yok mu hiç lütfen cevap verinnn

Merhaba bende hamileliğimin en başından beri burun tıkanıklığı var her gece tıkanıyor. Burun spreylerini kullanmıyorum çünkü daha önce bağımlı olup senelerce kullanmıştım o spreyleri o yüzden hiç bulaşmıyorum şimdi ama çok zor bir durum hiçbir çaresini de bulamadım

Ben kullanıyorum yaklaşık 2 aya yaklaşık doktorum verdi zorundayım yoksa asla nefes alamıyorum buda bebege zararlı panik atak geçiriyorum çogu hamile sprey kullanıp doğumdan sonra geçtiğini söylemiş doğumuma 1.5 hafta kaldı yaşayıp görecegiz malesef çok kötü bir durum

ben de kullandım. benim burnumda bir de ekstra olarak kırıktan dolayı yamukluk vardı. sol taraf daha dar. bir de gebeliğin son dönemlerinde burun içi çok şişiyor. doğumdan sonra direkt bıraktım ve bir sorun yasamadım.

Evet çok zor hamilelik hormonları sebebiyle bazılarında olan bişeymiş 8 aydır çekiyorum bende malesef hamilelikte beni en zorlayan şeylerden oldu. Okyanus suyu vs işe yaramıyor

Yok asla işe yaramıyo kullanmadığım şey kalmadı bitkisel viks aldım, burun bandı aldım, burnumu tuzlu sularla yıkadım, sirkeyle yıkadım yok herşeyi denedim diyebilirim total de 2 ay sprey kullanmış olucam umarım bagımlı olmam ve dogumdan sonra kullanma ihtiyacın da bulunmam sizin de çok az kalmış

`