Tecrubeli arkadaslara soruyorum benim goguslerim zaten cok minik degildi, hamilelikle beraber daha da buyudu dogal olarak. Kimi dogumdan sonra biraz daha buyur diyo bu dogru mu?
Bi de dogumdan sonra emzirmeyi biraktiktan sonra gogusler kuculup hamilelikten onceki boyutlarina gelir mi acaba?
Tecrubeli arkadaslara soruyorum benim goguslerim zaten cok minik degildi, hamilelikle beraber daha da buyudu dogal olarak. Kimi dogumdan sonra biraz daha buyur diyo bu dogru mu?
Bi de dogumdan sonra emzirmeyi biraktiktan sonra gogusler kuculup hamilelikten onceki boyutlarina gelir mi acaba?
aldığınız kiloları verince ve emzirmeyi bırakınca eski haline dönecek, buna emin olun. süt ve kilo olmayan bir meme neden büyük kalsın ki? ona bakılsa bir çok kadın koca koca memelerle gezerdi. emin olun kilolar gidin ce herşey gidecek....
80D cup göğüslerle hamile kaldım, 20 kilo aldım doğumdan sonra hiç kilo vermedim. hamileykende sonrasındada çok büyüdü, 110 beden falan oldu, kızımı 2 seneden fazla emzirdim zor bıraktı memeyi:)) emzirme bitince kilom azalmadığı halde göğüslerim küçüldü 95 beden oldu. sonra o 20 kiloyuda verdim. şimdi tekrar 80d kullanıyorum. eski kiloya dönünce eski boyuta geldi fakat sarkma oldu gerçi bu şartlar altında az bile:))